Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Kristupas Baublys: per Velykas prioritetu tampa tikrosios vertybės

Charizmatiškasis buvęs LNK laidos „Savaitės blykstė“ vedėjas, verslininkas, rinkodaros ir reklamos srities specialistas Kristupas Baublys nėra linkęs dalyti interviu, tačiau Velykų proga sutiko pasidalyti savo įspūdžiais, užplūstančiais velykiniu laikotarpiu.
Kristupas Baublys
Kristupas Baublys. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

K.Baublys, prieš papasakojant apie Velykas, įspėja, jog jo atsakymas nebus originalus ar netikėtas. Kaip ir daugelis, per Velykas Kristupas skuba susiburti su jam brangiais žmonėmis ir praleisti kuo daugiau džiaugsmingų akimirkų. Tai, anot visuomenės veikėjo, yra be galo svarbu. Šiandieninis gyvenimo ritmas lemia laiko stygių, dažnam vis sunkiau rasti laisvą valandėlę laiko praleidimui kartu su artimiausiais žmonėmis. Velykos – tai laikotarpis, kurio metu visi darbai atidedami į šalį, o prioritetu, anot K.Baublio, tampa tikrosios vertybės: artimieji, šeima, namai, tradicijos.

Išskirtiniu stiliumi pasižymintis vyras, kurį retai kada išvysime be galvos apdangalo, garsėja kaip puikus kulinaras. Maisto kultas atlieka svarbų vaidmenį Kristupo gyvenime ir jis prisipažįsta daug laiko praleidžiantis prie puodų. Tačiau paklaustas, kokiais išskirtiniais patiekalais artimuosius stebina velykiniu laikotarpiu, vyras prisipažįsta, jog per Velykas jis nesisuka virtuvėje ir leidžia sau patinginiauti bei pasimėgauti artimųjų darbo virtuvėje vaisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius