-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūdikystės nuotraukomis pasidalijusi Dileta Meškaitė: „Tai – tobulos akimirkos“

Televizijos laidų vedėja ir grupės „4 Roses“ atlikėja Dileta Meškaitė (23) pasidalijo nuotrauka, kurioje ji, dar būdama kūdikis, užfiksuota su savo mama.
Dileta Meškaitė dabar ir kūdikystėje
Dileta Meškaitė dabar ir kūdikystėje su mama Jolanta / Luko Balandžio ir asmeninio albumo nuotr.

Nuotraukoje Diletos mama Jolanta laiko ją ant rankų – atlikėjai tuo metu buvo tik dvi savaitės ir ji su mama buvo vos tik grįžusios iš ligoninės, mat po Cezario pjūvio joje teko kiek užsibūti, kol medikai išleido juodvi į namus.

„Nuotraukoje man – tik dvi savaitės, niekas negalėjo patikėti, kad tokios kasos gali būti pas dviejų savaičių kūdikį“, – juokėsi Žmonės.lt kalbinta Dileta.

Asmeninio albumo nuotr./Dileta Meškaitė kūdikystėje ir dabar
Asmeninio albumo nuotr./Dileta Meškaitė kūdikystėje ir dabar

Merginai ši nuotrauka su mama – viena gražiausių ir keliančių daugiausiai emocijų. Iki šiol puikiai su mama sutarianti Dileta kartu su ja vienbalsiai nutarė, kad šis kadras – tiesiog tobula akimirka.

Įdomu tai, kad tas pats fotografas jas abi nufotografavo ir po pusmečio. „Tuo metu žinomas fotografas Vaidotas Grigas surengė mūsų fotosesiją tuomet, kai man buvo dvi savaitės ir ją pakartojo, kai man suėjo pusmetis“, – pasakojo D.Meškaitė.

Mergina džiaugėsi, kad vaikystės nuotraukų turi išties daug ir yra dėkinga tėvams, kurie užfiksavo tiek gražių akimirkų. „Nuostabu, kad tėvai išsaugojo tiek nuotraukų, juk tai – neįkainojamas turtas! Buvo ir dienoraštis, kuriame mama viską apie mane rašė nuo pat pirmųjų mano gyvenimo dienų, deja, jo išsaugoti nepavyko“, – apgailestavo D.Meškaitė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Dileta Meškaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Dileta Meškaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius