-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kurdama seksualų įvaizdį reklamoje modelis Simona Starkutė pasipuošė „nuogu“ makiažu

Lietuvoje ir užsienyje dirbantis modelis Simona Starkutė tapo dar vienu žinomu veidu, kuris papuoš vieno lietuviško prekės ženklo kosmetikos reklamas. Iki šiol šios kosmetikos reklamoms jau nusifotografavo modelių agentūros „Modilinos“ savininkė, modelis Jolanta Sadauskienė ir radijo laidų vedėja Lavija Šurnaitė.
Simona Starkutė
Simona Starkutė / Gedimino Žilinsko nuotr.

Iš visų lietuvišką kosmetiką pristačiusių įžymybių, Simona tapo bene seksualiausio įvaizdžio atstovė. Fotografo Gedimino Žilinsko nufotografuota mergina atrodo tarsi išnirusi iš vandens –  šlapiais plaukais ir „nuogu“ makiažu. Tokiu būdu perteikta idėja apie itin intensyviai veikiantį drėkinamąjį kremą.  

„Reklamuoti kosmetiką yra prestižo reikalas kiekvienam modeliui, nes tai tam tikras išvaizdos įvertinimas. Man tai didelis komplimentas. Be to, sutikau fotografuotis dėl to, kad gavau išbandyti naująją priemonę „Rasa Beauty Drop“ ir galiu ją reklamuoti ne tik savo veidu, bet ir rekomenduoti žodžiu. Modeliai privalo būti ne tik gražiomis iš prigimties. Labai daug laiko ir pastangų tenka investuoti į savo grožio, ypač odos, priežiūrą. Esu atradusi, kad mano odai labai reikalingas intensyvus drėkinimas, todėl aktyviai drėkinančiai veikiančios priemonės su hialuronu visada būna mano kosmetikos krepšelyje, nesvarbu, ar dirbu Lietuvoje, ar keliauju“, – savo grožio paslaptimis dalijosi Simona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius