-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kviestiniams svečiams – naujausi mados namų „Nijolė“ kūriniai

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje, viešbutyje „Stikliai“, buvo pristatyta jau trečią dešimtmetį gyvuojančių mados namų „Nijolė“ 2011-2012 metų žiemos kolekcija.
Pristatymo akimirka
Pristatymo akimirka / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Į renginį susirinko apie pusšimtį mados žinovų, kailių gerbėjų ir verslininkų. Laukdami kolekcijos pristatymo puošnūs svečiai vaišinosi vynu ir šnekučiavosi. Bene daugiausia atvyko verslininkų – Irena Marozienė, parduotuvių tinklo „Topo centras“ savininkai Aurelijus Rusteika ir jo žmona Aurelija, Inga Budrienė, Jolanta Sadauskaienė, Daiva Zinkevičiūtė su Skirmantu Grigalevičiumi, Loreta Šurkutė, buvusi TV3 žinių tarnybos vadovė Jolanta Butkevičienė, pedagogė Eirida Daukšienė, Asta Valentaitė ir daugybė kitų svečių.

Pristatyti kolekciją buvo pakviestas ponių numylėtiniu tituluojamas stilistas Mantas Petruškevičius. Jis prisipažino besijaudinantis. M.Petruškevičiui teko padirbėti ir modeliu, tačiau, matyt iš jaudulio, jis podiumu ėjo ne palengva, kaip įprasta, o tiesiog prabėgo. Vėliau stilistas sakė, kad naujoji kolekcija universali, tinkama ne tik ieškantiems prabangos, bet ir šilumos bei patogumo. Anot jo, pristatyti kailiniai ir odinės striukės geriausiai tiktų veiklioms moterims ir vyrams, kurie žino, ko nori iš gyvenimo.

Tiesa, pačios ponios Nijolės Veličkienės pristatymė nebuvo. Kolekcijos pristatymą stebėjęs jos sūnus, verslininkas Povilas Velička 15min.lt sakė, kad jo mama veikiausiai ilsisi namuose. Anksčiau žinoma verslininkė turėjo bėdų su sveikata, o šią vasarą paaiškėjo, jog N.Veličkienė ir jos įsteigtos įmonės turi padengti apie 20 mln. Lt vertės skolą Prancūzijos bendrovei „Compagnie Industrielle de Pelleteries“ ir šveicarų kompanijai „Mayer&Cie“.  Pati verslininkė ne sykį yra sakiusi, kad nėra skolinga nei prancūzams, nei šveicarams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius