-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Čia ir dabar“ vienuolikmetis mes iššūkį V.Uspakichui

Tik „Čia ir dabar“ laidoje – akibrokštas Seimo milijonieriui Viktorui Uspaskichui. Prieš keletą savaičių kalbėdamas apie politikų nuodėmes ir gyvenimo vingius, žinomas verslininkas viešai prisipažino, jog sugeba ir mielai dirba visus žemės ūkio darbus.
Pasak Viktoro Uspaskicho, pilni žmonių prekybos centrai parodo, jog ekonominė situacija dar nesuvokiama daugeliui vartotojų.
Viktoras Uspaskichas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Tąkart Viktoras tikino mokantis pamelžti ne tik ožką, bet ir karvę. Už savo žodžius šį kartą Darbo partijos lyderiui tikrai teks atsakyti. Vienuolikos metų berniukas iš Vilniaus rajono, nuo mažų dienų augęs vaikų globos namuose ir jau trejetą metų gyvenantis Lialių šeimoje, meta jam iššūkį ir kviečia į dvikovą. Ne kardais ir ne politiniais pažadais šį ketvirtadienį bus mojuojama TV3 laidoje „Čia ir dabar“. Viktorui Uspaskichui kaime ruošiamos tikros pinklės. Ar nepabijos milijonierius ūkiškų išbandymų? Ar nesurauks nosies prie mėšlo krūvos ir ar išvis sutiks pakelti vaiko jam mestą pirštinę.

„Dažniausiai jie gudrūs tik prieš rinkimus, o kai kalbama apie realius ir tikrai ne rožėmis kvepiančius darbus – bėga į krūmus. Viktorai, ar priimsite mūsų šeimos mestą iššūkį?“ – milijonieriaus klausia Jūratė Lialytė. Ką atsakys Viktoras Uspaskichas – paaiškės jau šio ketvirtadienio „Čia ir dabar“ laidoje.

Antroji istorija šokiruoja savo dokumetiniais vaizdais, kuriais sunku patikėti. Tuomet, kai Edgaras Butnorius pakliuvo į Klaipėdos ketvirtąjį policijos komisariatą, jam tebuvo septyniolika. Šiandien vaikinas jau pilnametis, tačiau laidoje klaipėdietis tvirtins, jog metai neišdildys policijos pareigūnų skriaudos. Smūgiai į galvą, nugarą, veidą – taip apie policijos pareigūnų veiksmus pasakos Edgaras. Vaikinas demonstruos, esą po konflikto su policininkais ant jo kūno likusius randus. Edgaro sužalojimo aplinkybes tyrusi prokurorė ikiteisminį tyrimą nutraukė, praneša TV3.

Pareigūnė policininkų veiksmuose nusikalstamos veikos požymių neįžvelgė. Į laidos „Čia ir dabar“ kūrėjų rankas pakliuvo vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuotos Edgaro sulaikymo akimirkos policijos komisariate. Silpnesnių nervų žiūrovus laidos kūrėjai iš anksto perspėja, jog filmuota medžiaga juos gali šokiruoti. Dejonės, šaukimas, necenzūriniai žodžiai – vaizdas, visai neprimenantis policijos komisariato. Ar Edgaras tapo policijos pareigūnų auka, o galbūt vaikinas pats surežisavo visą spektaklį? „Čia ir dabar“ rengėjai tikina, kad ši realybės drama nepaliks abejingų.

Ūkininkų vaiko iššūkis V. Uspakichui ir šokiruojantys vaizdai iš Klaipėdos policijos komisariato – laidoje „Čia ir dabar“ šį ketvirtadienį 19.15 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius