-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Mamyčių klubas“ tėveliai sužinos, kaip išsikepti obuolių pyragą, ir išsiaiškins, ką vadiname mamadieniais

Rugsėjo 24-osios laidai „Mamyčių klubas“ parengė tris aktualias temas. Tėveliai sužinos, kaip išsikepti puikų obuolių pyragą, išsiaiškins, ką vadiname „mamadieniais“, o laidos kūrėjai atskleis vieną svarbiausių „Mamyčių klubo“ naujienų.
Eglė Skrolytė
Eglė Skrolytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vienas smagiausių rudeniškų džiaugsmų – galimybė skanauti obuolius. Nors šie metai, pasak augintojų, ne itin derlingi, vis tiek obuolių daugiau mažiau pilni visų namai. Kaip tik todėl mažųjų Pauliaus ir Roko tėtis Bronius keps obuolių pyragą. Anot jo, šį pyragą gali iškepti bet kas. Taip pat laidoje žiūrovai sužinos, kokie obuoliai tinkamiausi patiems mažiausiems. Kaip tik šiame reportaže bus atskleista naujoji „Mamyčių klubo“ tradicija.

Kas tie mamadieniai? Išsamus atsakymas jau šį šeštadienį! O tiems, kas nėra net girdėję apie juos, laidos kūrybinė grupė atskleidžia: tai jauniems tėveliams skirta lengvata, kuria dažnas dar nėra pasinaudojęs. Jauni tėveliai, atsižvelgdami ir į darbdavio poreikius, gali pasirinkti mamadienius kiekvieno mėnesio tą pačią numatytą dieną arba pagal poreikį, kai su mažyliais prireikia keliauti pas stomatologą ar pan. „Mamyčių klube“ – praktiški ir naudingi patarimai dirbantiems tėvams.

Laidoje matysite ir reportažą apie tai, kaip galima pranešti savo artimiesiems vieną svarbiausių naujienų šeimos gyvenime: „Mes laukiamės“. Žinia apie užsimezgusią gyvybę – jau pati savaime labai jaudinanti, stipri ir paveikianti visus aplinkui. Šiam stebuklui abejingų nelieka, tačiau yra nėštukių, kurios įsigudrina savo didžiąją naujieną paversti tikra legenda!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius