-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinę Sporto halę užkariaus neregėta Afrikos liūtų imperija

Lapkričio 15 dieną, šeštadienį, Kauno Sporto halėje – įspūdingas „Grand Cirko“ šou, kuriame dalyvaus pasaulinių konkursų laimėtojai bei laureatai iš Kinijos, Rusijos, Latvijos ir Ukrainos. Programos vinis – kvapą gniaužianti liūtų programa ir pavojingiausias triukas pasaulyje su gyvūnų valdovais.
Cirkas
Cirkas / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Cirkas

Vasarą modernioje cirko palapinėje įspūdingomis programomis žiūrovus užburiantis VIP Cirkas, žiemos miegu nesnaudžia ištisus metus.

Šįkart cirkas organizuojamoje programoje žiūrovai išvys ne tik pritrenkiantį lazerių, pirotechnikos, garso, specialiųjų efektų, Lietuvos ir Latvijos cirko baletų šou.

Ir vaikai, ir suaugusieji išgirs 11 didingų Afrikos liūtų riaumojimą: jų pasirodymą, kai scenoje vienu metu bus net septyni žvėrių pasaulio valdovai, surengs garsi ir žavi dresuotojų pora – Nika ir Aleksas Pinko.

Liūtai supsis sūpynėse, šoks per degančius žiedus, šoks valsą su dresuotoju. Programos vinimi taps A.Pinko atliekamas pavojingiausias triukas su liūtais – „Žmogaus galva liūto nasruose“.

Sielą užburs ir aikčioti privers gimnastų grupė „Kara“, žonglieriai Siljanovai, nekart per plauką nuo mirties kyboję oro akrobatai Carevskije ir Aleksejus Šmaginas, akrobatai Guo Zhiminas ir Zhangas Yiaxiangas bei ekvilibristas Li Hao.

Balti ir juodi Marinos ir Alekso Krotų dresuojami katinai bei šunys kels ir susižavėjimą ir šypseną, o pirmą kartą Lietuvoje pristatomos įspūdingos programos metu „siautės“ ir privers kvatotis klounas Mart.

Renginio organizatoriai jau dabar trina rankas, nes prieš liūtų imperijai užkariaujant Kauną,  bilietai tirpsta greičiau nei Afrikon patekęs Arkties ledas.

Organizatorių nuotr./Cirkas
Organizatorių nuotr./Cirkas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius