-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso“ nugalėtoja Julija Jegorova dėl nelietuviškos pavardės nekompleksuoja

Sekmadienio vakarą paaiškėjo, kuri dainininkė gali vadintis „Lietuvos balsu“ – keturis mėnesius trukusį projektą laimėjo kaunietė Julija Jegorova. „Atrodė, kad viskas migloje, nesupratau, kad ten aš. Dar ir dabar sunku patikėti“, – po šou kalbėjo sutartį su kompanija „Universal Music“ ir kelionę į Niujorką laimėjusi mergina.
Julija Jegorova
Didžiojo „Lietuvos balso“ finalo akimirka / Viganto Ovadnevo nuotr.

Julija tikino vis dar nesuvokianti, kas įvyko, bet esanti labai laiminga. „Kai pasakė tarpinius rezultatus, nustebau. Matyt, visi mano gerbėjai taupė pinigus finalui“, – sakė atlikėja, už kurią anksčiau žiūrovai balsavo vangiai.

Ši patirtis nereali. Aš laimėjau!

Laimėjimą „Lietuvos balse“ Julija pavadino antruoju žingsniu svajonės link. Pirmuoju buvo dalyvavimas projekte. „Visą gyvenimą noriu dainuoti, save realizuoti muzikoje. Tai – pirmasis muzikinis šou, kokiame esu dalyvavusi. Ši patirtis nereali. Aš laimėjau!“ – krykštavo nugalėtoja, pridurdama, kad kaip tikra optimistė tikėjosi pergalės, nors ir ja nesiryžo patikėti.

J.Jegorova vylėsi, kad dėl kontrakto su „Universal Music“ jai nereikės palikti Lietuvos. „Man patinka gyventi čia, mėgstu būti tarp savų. Negaliu pasakyti, kad esu didžiulė patriotė, bet man gera Lietuvoje ir nenorėčiau išvažiuoti“, – sakė ji.
Klausiama apie vaikiną, Julija nenorėjo atvirauti šia tema ir juokavo, kad po pergalės šventimo „Lietuvos balso“ dūzgėse reikia rasti, kas parvairuos jos automobilį į Kauną. Atlikėjos mokytoja Violeta Tarasovienė šmaikštavo, kad jos auklėtinei gresia išmaudymas šampanu, o vėliau prisipažino tikėjusi Julijos laimėjimu kone nuo antrosios projekto laidos. „Ji padarė viską pati, jai užtenka patarti ir ji įsiklauso. Mano darbo čia yra labai labai mažai“, – savo indėliu nesipuikavo V.Tarasovienė.

Pavardės nesureikšmina

Interneto komentatoriai vos paskelbus „Lietuvos balso“ laimėtoją nevengė prisikabinti prie nelietuviškos Julijos pavardės. „Tai buvo ne Lietuvos piliečio rinkimai, o Lietuvos balso. Apsidairykite – ant scenos Karina Krysko, Stano ir kiti, kurių pavardės nelietuviškos. Tačiau publika juos myli taip pat, nesvarbu, kad pavardės nelietuviškos. Juk kiekvienas turi mėgstamų užsienio atlikėjų ir nekreipia dėmesio kokia jų pavardė. Į piktus žodžius nekreipiu dėmesio. Aš čia gimiau ir čia užaugau“, – tikino Julija. „Čia „Lietuvos balsas“, o ne „Lietuvos pavardė“, – mokinei antrino V.Tarasovienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius