-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos supermiestas“ žengia į finišo tiesiąją

„Lietuvos supermiestas“ su didele jėga keliauja link didžiojo superfinalo, kuris įvyks gegužės 1-ąją.
Vilija ir Dainius Martinaitis
Vilija ir Dainius Martinaitis / LNK nuotr.

Du šeštadienius iš eilės LNK televizijos žiūrovai turės galimybę pamatyti didžiausio projekto „Lietuvos supermiestas“ pusfinalius, kuriuose susitiks didysis ketvertas: Klaipėda, Marijampolė, Visaginas ir Žemaitijos miestai.

Po įnirtingų dviejų savaitgalio kovų, susumavus studijos ir žiūrovų balsavimo rezultatus, paaiškės trys stipriausios finale kovosiančios komandos. Viena jų, deja, turės pasitraukti iš projekto „Lietuvos supermiestas“ ir neteks teisės kovoti didžiajame finale gegužės 1 dieną.

Dėl galimybės susikauti išsvajotame finale keturios komandos pusfinaliuose parodys geriausia, ką turi. Visaginas dar kartą primins, kad dieviškų balsų savininkai Ilja ir Ona Kolobovaitė yra jų išauginti perlai, o akrobatai Ana ir Dmitrijus neturi lygių mūsų šalyje. Žemaitija stebins muzikos virtuozų pasirodymais, o dėl Marijampolės garbės vienoje scenoje susijungs dar neregėta balsų gama: grupė „Studentės“, Paulius, operos solistė Gitana Plečkytė, Inga Valinskienė ir Marius Jampolskis, ankstesnėse laidose gavęs žaismingą pravardę „Marijampolskis“.

LNK televizijos žiūrovai taip pat turės unikalią progą išvysti daugkartinius pasaulio ir Europos čempionus Skaistutės Idzelevičienės vadovaujamą Klaipėdos universiteto sportinių šokių ansamblį „Žuvėdra“. Kad Klaipėda yra verčiausia „Lietuvos supermiesto“ titulo bandys įrodyti ir būrys studijoje susirinkusių visoje Lietuvoje garsių klaipėdiečių: operos ir estrados dainininkų, aktorių, televizijos žurnalistų, politikų ir žymių visuomenės veikėjų.

„Aš matau vieną komandą, kuri yra garantuotai supermiestas „Lietuvos supermiesto“ finale. Ir tai nėra komplimentas. Jeigu kiekvieno miesto, kiekvienos savivaldybės, kiekvieno kaimelio žmonės taip kovotų už savo miestą, taip džiaugtųsi, kad jame gyvena, jeigu visos Lietuvos vadovai taip kviestų į Lietuvą, mūsų neišvažiuotų – mūsų daugėtų“, – po vieningo uostamiesčio svečių pasirodymo kalbės komisijos narys Arūnas Valinskas.

Šį sekmadienį 19.30 val. „Lietuvos supermieste“ per LNK – pirmasis pusfinalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius