-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos talentų“ nugalėtoju tapo dantimis grojantis Mikas (atnaujinta 22.49 val., nuotraukos)

Sekmadienio vakarą TV3 televizijos projekto „Lietuvos talentai“ gerbėjai trynė rankas: paskutinės šiais metais laidos metu buvo aiškinamasi, kas gi yra pats talentingiausias. Dėl šio titulo ir piniginio 10 tūkst. eurų prizo kovojo dvylika dalyvių ir komandų iš visos šalies.
Pergalės akimirka
„Lietuvos talentų“ nugalėtojas Mikas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Projektas sulaukė didelio susidomėjimo. Savo jėgas išbandė ir maži, ir dideli. Drąsos ir sėkmės – to visiems linkėjo visi komisijos nariai. Jų sąraše buvo aktorius Adolfas Večerskis, televizijos laidų vedėjas Marijonas Mikutavičius bei atlikėja Rūta Ščiogolevaitė.

Žiūrovams telieka palaikyti savo mėgstamiausius dalyvius – balsuoti už juos. Tiesa, primenama, kad tai daryti reikia tik po visų pasirodymų. Būtent tada jūsų balsas bus užfiksuotas.

Pirmoji scenoje – septynerių metų šokėja Vaiva. Mergaitė nestokojo drąsos ir sulaukė visų teisėjų palaikymų. „Aš gyvenu dabar ir dar kartą dabar, sveikinu, tai buvo puiku, tai nuostabu“, – geriausių emocijų neslėpė A.Večerskis.

Finalo laidoje kaip niekad apstu šokių. Antroji scenoje pasirodžiusi kompanija iš Šiaulių, pasivadinusi „Real time modify“, sukėlė tikrą audrą scenoje. Išvydę įspūdingą ir patobulintą pasirodymą teisėjai negailėjo gerų žodžių. „Labai blogai yra tai, kad jūsų septyni ir teks dalytis dešimt tūkstančių eurų“, – šypsojosi šokio sužavėtas M.Mikutavičius.

Trečioji dalyvė, kuri pakerėjo visą publiką, – Berta Timinskaitė. Mergina angelo balsu – taip ją vadina visi bičiuliai. Jausminga, draugiška ir pirmoji atskubanti į pagalbą – taip apie ją kalba pedagogai. Visi komisijos nariai šį pasirodymą siejo su gėriu ir švelnumu.

Šokėjo Pauliaus Šinkūno svajonė – profesionalių šokių studijos. Ketvirtasis scenoje pasirodęs vaikinas buvo atviras: geriausiai jį palaiko tėvai. Išvydęs šokėjo sugebėjimus M.Mikutavičius nekalbėjo, pagarbą komisijos narys išreiškė plojimais.

Papildyta 20.17 val. Penktieji scenoje – Kauno džentelmenais vadinama vaikinų kompanija „Kaprex“. Jie atliko akrobatinių triukų teatrą. „Žinot, esat nuostabūs, ir merginos, kurios jus atstūmė, yra žiopliukės“, – kalbėjo M.Mikutavičius. A.Večerskis pasiūlė kauniečius atvykti meilės paieškoti į Vilnių.

Po „Kaprex“ pasirodė Dovydas, vaikinas, kas pusmetį keičiantis instrumentus. Jo talentu labai džiaugiasi sesės. Tiesa, mažiausioji pastaruoju metu itin skundžiasi dėmesiu. Bliuzo kūrėjas atliko savo kūrybos dainą. M.Mikutavičius vaikino pasirodyme pasigedo kanklių ir dūdmaišių, tačiau gyrė Dovydo atkaklumą.

Septintieji scenoje pasirodę „Banzai“ šokėjai visas šventes sutinka kartu. Jiems svetimas cigarečių ir alkoholio vartojimas. Pasirodymo metu vaikinai nutapė paveikslą. „Mane žavi, kad į sceną jūs atsinešate ne tik šokį ir nuotaiką. Jūs turite tą nematomą tarpusavio ryšį, kaip muškietininkai. Tai daro jūsų pasirodymą labai šiltą“, – kalbėjo M.Mikutavičius.

Aštuntojo dalyvio pasirodymą R.Ščiogolevaitė pavadino nacionaliniu antikrizės receptu. Skrabalais grojantis Regimantas Šilinskas vis dar negali patikėti, kad publikai taip patiko jo instrumento skambesys.

Papildyta. 20.52 val. Savo pasirodymus pristatė paskutiniai dalyviai. Jų sąraše: Eimis, „I.L.I. Crew“, „Extreme“ ir Mikas Stankevičius. Visi jie sulaukė tik pačių geriausių komisijos narių komentarų ir skatinimo nenustoti tobulėti. Pastarasis vaikinas grojo dantimis žinomiausius ir sudėtingiausius kūrinius.

„Tu turi tik vieną konkurentą – Deivydą“, – simpatijos jaunuoliui šmaikštaudama neslėpė R.Ščiogolevaitė. Tiesa, paskutinis dalyvis sulaukė ne tik publikos palaikymo. Jam staigmeną paruošė vienos iš šalies odontologų klinikų darbuotojai. Vaikinas gavo dovanų: trejų metų nemokamą dantų priežiūrą. M.Stankevičius neslėpė džiaugsmo ir su kitais projekto dalyviais nekantriai laukia rezultatų.

Viskas – televizijos žiūrovų rankose. Balsavimas prasidėjo, o tuo metu ant studijos scenos užlipo latvių grupė „BrainStorm“.

Papildyta 21.14 val. Paskelbus žiūrovų balsavimo rezultatus paaiškėjo, kad trečią vietą užėmė „I.L.I. Crew“, antroji atiteko Pauliui, o  didžiausio talento titulas atiteko Mikui.

Nugalėtojas dėkojo visiems balsavusiems bei artimiesiems ir dar kartą atliko savo numerį.

O visiems nelaimėjusiems ir tiems, kurie taip pat norėtų išbandyti jėgas „Lietuvos talentuose“, gera žinia: kitais metais vėl prasidės atranka į šį projektą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius