-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linas Karalius Seimo viešbutyje nelegaliai apgyvendino ne tik draugę, bet ir du šunis!

Skandalingoji TV3 laida „Nuodėmių dešimtukas“ ketvirtadienio vakarą domėsis ne tik šuniškomis žinomų Lietuvos žmonių dramomis, bet ir neseniai iš atostogų grįžusio Lino Karaliaus nelegaliomis Seimo viešbutyje gyvenimo aplinkybėmis. Aiškindamiesi, kodėl atsakingiems asmenims nerūpi, kas ir kaip apsistoja valstybės tarnautojų apartamentuose, „Nuodėmių dešimtuko“ žurnalistai sužinojo, kad buvęs artistas Seimo viešbutyje gyvena net su trimis nelegalais: drauge Gintare Gurevičiūte ir dviem šunimis, kuriuos taisyklės laikyti draudžia.
L.Karalius sako, kad dabar keliaudamas atsargiau rinksis maistą.
L.Karalius su G.Gurevičiūte / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Linas Karalius Šuo

Dar visai neseniai Linas su Gintare buvo paskelbę savo pradingusio šuns paiešką, bet dabar turės pasiaiškinti, kodėl ne tik šuneliai, bet ir seimūno sugyventinė Seimo viešbutyje gyvena nemokėdami nė cento net už komunalines paslaugas, nors tokią teisę turi tik Seimo narių šeimos nariai. L.Karalius „Nuodėmių dešimtuko“ žurnalistams teigia, kad jie su Gintare yra sudarę sugyventinių sutartį, bet gerbiamas Seimo narys nepasivargino išsiaiškinti, kad pagal Civilinį kodeksą tik susituokę asmenys Lietuvoje vadinami šeima, o ne sugyventiniai. Galbūt po šio vakaro TV3 laidos L.Karalius dėl legalaus gyvenimo nuspręs vesti savo draugę?

Be to, ketvirtadienio vakarą, 19.10 val., „Nuodėmių dešimtukas“ skaičiuos garsiausių Lietuvos žmonių šuniškas dramas. Kai Asta Baukutė buvo apkaltinta, kad badu marina savo šunį, suskaičiavome ir kitas dramatiškas istorijas iš šunų ir žmonių gyvenimo. Dainininkės Aistės Pilvelytės vilkšunis Briedis net kelis kartus yra užpuolęs garsios fotografės Eglės Mėlinauskienės šuniuką.

Dėl Briedžio sunkaus charakterio yra kilęs ne vienas kruvinas konfliktas, bet dainininkė augintinio nuodėmes komentuoti atsisako. Kita dainininkė iš grupės „Axom“ buvo užpulta dobermanų veislės šuns. Inai net buvo perkąstas žandikaulis, o randus mergina maskuoja iki šiol. Šuniškos dramos persikelia ir į skandalingąjį Seimo viešbutį. Čia Vytautas Šustauskas kovėsi su savo žmona, o sutuoktinių konfliktą spręsti ėmė ne kas kitas, o poros šunelis.

Seimo nario L.Karaliaus gyvenimo intrigos ir žinomų Lietuvos žmonių augintinių dramos „Nuodėmių dešimtuke“ ketvirtadienį, kovo 4 dieną, 19.10 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius