Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LTV rengs chorų mūšius

Nuo sausio mėnesio Lietuvos televizijos eteryje prasidės chorų varžytuvės. Geriausias neprofesionalus choras turės galimybę dalyvauti 2009 metų Dainų šventėje.
Choras
Choras / „Scanpix“ nuotr.

Anot prodiuserio Lauryno Šeškaus, pastaruoju metu chorų varžytuvės įvairių šalių televizijose bene sparčiausiai augantis žanras.

„Tikimės, kad chorų varžybos bus tokios pat populiarios, kaip ir šokių projektai televizijoje“, - sakė prodiuseris ir pridūrė, kad lietuviškas projektas bus kuriamas pagal analogiško projekto Olandijoje licenziją.

Projekte dalyvaus 32 chorai. Kiekvienoje laidoje televizijos žiūrovų simpatijas mėgins užkariauti keturi chorai. Po laidos į kitą etapą paklius du chorai: vieną išrinks televizijos žiūrovai, o kitą – komisija.

Neprofesionalūs chorai dainuos savo repertuaro dainas bei kūrinius, susijusius su konkrečios laidos tema. Temos, kaip pasakoja L.Šeškus, gali būti įvairios: nuo San Remo festivalio dainų iki AC/DC kūrinių.

„Projektui suteiksime ir šiek tiek tautinio atspalvio. Varžytuves laimėjęs choras galės dalyvauti 2009 metų liepos mėnesį vyksiančioje Dainų šventėje. Aišku, galvojame ir apie dar vieną prizą, kurį gaus laimėtojas“, - pasakojo prodiuseris.

Kol kas neatskleidžiama, nei kas ves naująjį projektą, nei kas vertins chorų pasirodymus.

Jau paskelbta atranka į projektą. Atrankoje gali dalyvauti neprofesionalūs chorai, kuriuos sudaro nuo 16 iki 40 žmonių.

Geriausio Lietuvos choro rinkimai prasidės jau sausio pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius