-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.A.M.A atgarsiai feisbuke: kritika už lėkštą humorą ir neskoningus kostiumus

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje skambėjo M.A.M.A. muzikos apdovanojimai. Raudonu kilimu žengė šimtai išsipusčiusių garesenybių, o įspūdingos ceremonijos metu įvertinti labiausiai pasižymėję ir nusipelnę šalies muzikos pasaulio atstovai. Šie apdovanojimai sulaukė atgarsio ir feisbuke. Tačiau ne tik pagyrų, bet ir kritikos.
Aušra Štukytė, Šarūnas Banevičius, Ineta Stasiulytė
Aušra Štukytė, Šarūnas Banevičius, Ineta Stasiulytė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Dizaineris Aleksandras Pogrebnojus socialiniame tinkle išsakė griežtą nuomonę apie apdovanojimų šou, tačiau negailėjo pagyrų savo mylimajai, modeliui Monikai Račiūnaitei, kuri į sceną nešė M.A.M.A statulėles.

„M.A.M.A apdovanojimai: bet kokį gerą ir reikalingą renginį gali lėkštas humoras ir neskoningi šokėjų kostiumai nužudyti... Labai, labai graudžiai provincialu... Ar patiems organizatoriams dar nuo visokių komisijų nebloga dar? Nes tuoj bus baisu į viešą WC užeiti. Nes ir ten gali kokius vertintojus sutikti... O geriausiai tai Monika Račiūnaitė atrodo. Tobula ir basta, be jokių kalbų ir išvedžiojimų“, – rašė A.Pogrebnojus.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Račiūnaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Račiūnaitė

Atlikėja, reklamos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė feisbuke taip pat kalbėjo apie lėkštą humorą.

„Jei mes ant scenos negalim juokauti bent pusės Fallono lygyje, ar tikrai reikia tos Stasiulytės (M.A.M.A apdovanojimuose komisiją vaidino trys aktoriai: Aušra Štukytė, Šarūnas Banevičius, Ineta Stasiulytė – red.)? Kažkaip net nejauku“, – rašė D.Filmanavičiūtė.

Savo nuomonę išreiškė ir dainininkas Vaidas Baumila, kuris anksčiau piktinosi, kad jųdviejų su Monika Pundziūte hitas „Dviese“ nepateko į M.A.M.A Metų dainos nominaciją.

Tomo ir Luko nuotr./Vaidas Baumila
Tomo ir Luko nuotr./Vaidas Baumila

„Tiesiog gėda žiūrėti į trijų aktorių ambrozijos teatro humorą. Absoliučiai nejuokinga ir neparuošta, tiesiog gadina visus apdovanojimus. Atleiskit už kritišką nuomonę, bet tiesiog ir dar penkis kartus pasakysiu „TIESIOG“. Na labai blogai tuo atveju“, – feisbuke rašė V.Baumila.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vaidas Baumila apstulbęs: hitas „Dviese“ nepateko į M.A.M.A Metų dainos nominaciją

O štai humoristas, TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius teigė, kad muzikos apdovanojimus iškeitė į viešnagę pas savo mamą.

„Kažkas važiavo į M.A.M.A, o kažkas atvažiavo pas Mamą. Senoji pažymių knygutė kupina mokytojų skausmo“, – sakė J.Jankevičius ir pasidalijo savo pažymių knygelės nuotrauka.

Socialiniame tinkle pasisakė ir renginyje nedalyvavęs floristas Mantas Petruškevičius. Tiesa, nedaugždodžiavo.

„M.A.M.A stebina...“, – parašė M.Petruškevičius ir pridūrė: „Meskit iš ten tą pseudokomisiją. Tiesiog tempia renginį į dugną!“

Savo nuomone pasidalijo TV laidų vedėja Beata Nicholson. „Mama, jie čia bando vaidint, kad būtų juokinga, negalim kaltint.... – auklėja mane atžala, kai pradedu TV kritikės karjerą ant sofos...“, – rašė B.Nicholson.

Dainininkės Anželos Adamovič manymu, pasirodę atlikėjai ant scenos dainuoja ne gyvai: „Kodėl M.A.M.A apdovanojimuose atlikėjai dainuoja pagal fonogramą? Net Rihanna sugebėjo uždainuoti „ant viršaus“ per MTV“, – rašė ji.

O kaip M.A.M.A apdovanojimų šou vertinate jūs?

TAIP PAT SKAITYKITE: Metų muzikos renginys: šimtai puošnių M.A.M.A svečių žengė raudonu kilimu

TAIP PAT SKAITYKITE: M.A.M.A 2016: trigubas Donny Montell triumfas ir trofėjus susižėrę naujokai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius