Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Mados infekcijoje“ Agnė Kuzmickaitė ir Saulius Prūsaitis švytėjo puikia nuotaika ir spalvomis

Penktadienio vakarą Vilniuje, Šiuolaikinio meno centre, vyko pirmoji rudeninė „Mados infekcija“. Nors ant podiumo daugiausia vyravo pilka spalva, apie renginio užkulisius to paties pasakyti nebuvo galima. Pirmąją festivalio dieną netrūko iš minios kuo nors išsiskirti panorusių asmenybių.
Agnė Kuzmickaitė ir Saulius Prūsaitis
Agnė Kuzmickaitė ir Saulius Prūsaitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Vakaro svečiai
Agnė Kuzmickaitė ir Saulius Prūsaitis

Savo išmone stebino tiek visuomenei nežinomi asmenys, tiek ir dizaineriai. Viena ryškiausių tą vakarą buvo drabužių dizainerė Agnė Kuzmickaitė. Moteris vilkėjo ryškia blizgia oranžinės spalvos suknele, o ant krūtinės tupėjo dažnas jos kolekcijų simbolis – baltas drugelis. Nuo Šiuolaikinio meno centre tvyrojusio šaltuko moteris gynėsi pečius apsigobusi rudu odiniu paltuku.

Ne ką mažiau buvo ryškus ir jos palydovas, vyras Saulius Prūsaitis, grupės „Happyandless“ narys – jis iš tolo švietė ryškiu žalios spalvos megztiniu. Puošnumo jo aprangai suteikė pro megztinio iškirptę besimatantys balti marškiniai ir juodas kaklaraištis.

Spalvinga pora, gegužės mėnesį savo santykius įteisinusi šventos santuokos saitais, renginio metu buvo puikiai nusiteikusi. Į motinystės džiaugsmus panirusi dizainerė A.Kuzmickaitė (moteris liepos pabaigoje pagimdė dukrelę Leonardą) šįkart galėjo atsikvėpti ir ramiai stebėti kolegų kūrinius – dizainerė pati festivalyje savo kolekcijos nedemonstravo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius