-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maljorkoje atostogavusi Inga Budrienė įsiamžino ir fotosesijoje: vietiniai palaikė kino žvaigžde

Verslininkei Ingai Budrienei tenka nemažai keliauti darbo reikalais, tačiau kai pavyksta tuos reikalus suderinti su poilsiu – tokios išvykos skamba kaip puikus trumpų atostogų planas. Šįkart drauge su vyru Dariumi jie vienu šūviu nušovė du zuikius – suorganizavę lietuvės ir graiko dukros krikštynų šventę Vokietijoje vėliau kelioms dienoms išskrido į saulėtą Maljorką.
Inga Budrienė
Inga Budrienė / Asmeninio albumo nuotr.

Tiesa, Maljorkoje taip pat ne tik prieš saulę pasikaitinti vyko – rudeniop Inga Ispanijai priklausančioje saloje organizuoja tarptautinius mokymus, į kuriuos planuoja atvykti pusšimtis lietuvių. Trijų dienų kursus užbaigs prašmatni gala vakarienė.

Ir nors iki kursų starto liko dar kone pusmetis, Inga jau dabar rūpinasi organizaciniais klausimais: apžiūri vietas, kurias planuoja parodyti atvyksiantiems svečiams, svarsto, kur šie galėtų apsistoti, ieško renginiui tinkamų dekoracijų, įvairių puošybai skirtų priemonių.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Budrienė Maljorkoje
Asmeninio albumo nuotr./Inga Budrienė Maljorkoje

Tačiau per keturias dienas Inga su vyru spėjo rasti laiko ir sau. Kadangi dar prieš atvykdami pažinojo keletą čia gyvenančių lietuvių, šie pasirūpino, kad Budrių viešnagė būtų įsimintina. Kartu su bičiuliais jie aplankė ir turistines vietas, ir mažiau kam žinomus, atokesnius, tačiau savo grožiu pakerinčius kampelius.

Leidosi ir į kalnus. Budrius nustebino Maljorkoje masiškai šiuo metu besibazuojantys dviratininkai. Pasak Ingos, čia jų tiesiog knibždėte knibžda.
„Tiek dviratininkų aš seniai buvau mačiusi, jų čia – daugybė! Kol kas Maljorkoje dar tik prasideda sezonas, čia dar nelabai karšta, todėl dabar dviratininkai masiškai keliauja serpantinais, važiuoja į kalnus“, – 15min pasakojo Inga.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Budrienė
Asmeninio albumo nuotr./Inga Budrienė

Dauguma jų – profesionalūs sportininkai arba šioje srityje labai pažengę mėgėjai. „Juos ir aplenkti kalnuose sunku, vienas atsigulęs mina, kitas kitą tempia – kaip išprotėję. Atrodo įspūdingai“, – kalbėjo ji. Maljorką apskritai kaip sala itin pritaikyta dviračių sportui, čia net dauguma viešbučių turi specialias taisyklas, ką jau kalbėti apie visą infrastruktūros išvystymą.

Drauge su vietos lietuviais Budriams teko net pamatyti kalnuose vykusią, bičiulių organizuotą vestuvių ceremoniją, ji taip pat paliko įspūdį.

„Mumis rūpinosi ten gyvenantys lietuviai, kurie taip pat užsiima švenčių organizavimo veikla. Jie pavežiojo mus, aprodė gražiausias vietas. Nors Maljorkoje esame buvę ir pernai, kai čia lankėme dar vieną pažįstamą lietuvę, kuri čia atidarė austrių restoraną, iš naujo pamatėme visą tą mažų gatvelių grožį, įspūdingus gėlynus... Labai gražu“, – kalbėjo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Budrienė Maljorkoje
Asmeninio albumo nuotr./Inga Budrienė Maljorkoje

Vienas labiausiai įsiminusių dalykų – lietuvės bičiulės fotografės specialiai jai surengta ispaniška fotosesija. Inga su šypsena prisimena nuotykį, kai dėl gražių kadrų kartu su kameromis įsibrovė į nesaugomus ūkininkų sodus, kad galėtų nusifotografiuoti prie apelsinmedžių ir citrinmedžių.

„Jau mus vijo iš ten, nepatiko tam ūkininkui, kad fotografuojamės, tačiau vyras kažkaip sugebėjo įtikinti. Sako angliškai, kad aš „movie star“. Jis nesuprato nieko, tai paskui juokėmės, sako – artisto artisto? Na, jei artisto, tai jau gerai tada. Svarbu ne turisto“, – linksmai pasakojo Inga.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Budrienė
Asmeninio albumo nuotr./Inga Budrienė

Fotosesijai Inga pasirinko dar iš Lietuvos atsivežtą įspūdingą suknelę, galvą papuošė masyviomis gėlėmis dekoruotu lankeliu. „Sulaukiau ir praeivių dėmesio, kiti tikrai, rodos, patikėjo, kad čia kažkokia rimta fotosesija vyksta. Buvo ir mane fotografavo, žmonės šypsojosi, užkalbindavo – labai daug gerų emocijų pasikroviau“, – prasitarė pašnekovė.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Budrienė
Asmeninio albumo nuotr./Inga Budrienė

Su vyru Dariumi jiedu apsistojo Porto Kristo miestelyje. Jis kol kas dar neperkrautas turistų, kavinės, barai dar tik pradeda sezoną, visi aplink draugiški, bendraujantys. Vietiniai – itin malonūs. Čia Budriai spėjo rasti laiko ir pramogoms – plaukiojo laivais, aplankė urvus, mėgavosi ispaniškos virtuvės patiekalais, ragavo jūros gėrybių.

„Tiesiog tobulas laikas. Smagu taip kelioms dienoms atitrūkti“, – sakė Inga.

TAIP PAT SKAITYKITE: Inga ir Darius Budriai leidosi į kruizą po Karibų jūrą: piramidės Meksikoje ir bučinys su lamantinu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius