Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Petruškevičius: „Žmonės, kurie aklai seka madą, neturi smegenų“

Stilistas Mantas Petruškevičius 15min.lt prisipažino, jog madų nesivaiko ir nesigėdija patinkantį daiktą įsigyti net iš antrų rankų.
Mantas Petruškevičius
Mantas Petruškevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aš kartais perku visiškai paprastą ir pigų daiktą, jo kokybė gali ir nebūti labai gera. Aišku, tokių drabužių turiu nedaug, bet nemanau, kad svarbu sureikšminti drabužio etiketę“, – sakė M.Petruškevičius. Jis teigė girdėjęs, kad neseniai supermodelis Naomi Campbell atidarė labdaringą savo drabužių išparduotuvę. „Man patiktų turėti Naomi daiktą, visgi tai – ne mūsų mastelio žvaigždė, tai istorinė asmenybė“, – svarstė stilistas.

Daiktai – būtinybė, o ne aistra

Paklaustas, iš kur susirenka savo garderobą, jis teigė mėgstantis apsipirkti kelionių metu. M.Petruškevičius aiškino nesirenkantis rūbų tik pagal kainą, gamintoją ar naujausias tendencijas.

Jokių kompleksų pirkdamas pigiose parduotuvėse nejaučiu.„Kai būnu užsienyje aš visą laiką, apsiperku, bet darau „miksą“ – man neturi reikšmės nei parduotuvės, nei prekės ženklai. Aš galiu derinti visiškai elementarius, pigius drabužius su kažkuo brangiu. Jokių kompleksų pirkdamas pigiose parduotuvėse nejaučiu. Man turi daiktas patikti. Nėra svarbu, ar naujas, ar iš kitų rankų. Tiesiog svarbu stilius. Tie žmonės, kurie aklai seka madą, išvis neturi smegenų. Man aktualiau stilius, o ne mados vaikymasis“, – tvirtino stilistas.

Pasak M.Petruškevičiaus, vadinamoji meilė iš pirmo žvilgsnio su švarku, kelnėmis ar kitu drabužiu, jam – negirdėtas dalykas. „Aš galiu pamilti kvepalus, tada einu ir juos perku. Man nebūna taip, kad pamilčiau drabužį ir po to svaigčiau. Kartais būna gal porą valandų apie jį galvoji, bet po to praeina. Geriau iš pirmo žvilgsnio pamėgti kvapą, nei daiktą. Daiktai man yra būtinybė ir nėra labai reikšmingi“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius