Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Starošaitė su Vilniaus choru iškrito iš „Chorų karų“ (nuotraukos)

Šeštadienį nauju laiku TV3 eteryje susikovė jau tik keturių miestų – Vilniaus, Kauno, Marijampolės ir Klaipėdos – chorai. Vakaro pradžioje projekto vedėjas Vytautas Šapranauskas daugybę kartų pabrėžė, kad „Chorų karai“ yra tiesioginis šou, tuo žiūrovams netiesiogiai pasakydamas, kad perjungti kanalo į „Žvaigždžių duetus“ tikrai neverta.
Irena Starošaitė
Irena Starošaitė / „Scanpix“ nuotr.

Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus, su šiuo muzikiniu projektu teko atsisveikinti Vilniaus chorui ir Irenai Starošaitei, kuri išdavė jau svajojanti apie paskutinės minutės poilsio kelionę.

Vakaro tema buvo „Pasaulio šalys“, todėl kiekvienas choras atliko po dvi dainas tomis kalbomis, kurių šalis pasirinko. Kauniečiai šiam vakarui tapo juodaodžiais zulusais – žmogėdromis ir leido keistus garsus.

„Įspūdingi kostiumai, bet man trūko tos Afrikos, tvinksinčio pulso – tačiau jūs buvote netoli to“, – teigė džiazo muzikantas ir Seimo narys Vytautas Grubliauskas-Kongas.

„Aš Afrikoje praleidau pusę metų, todėl galiu pasakyti: nuostabus šou ir nė lašelio meno“, – kaip visada griežtai rėžė Rūta Ščiogolevaitė.

Vilniečiai savo chorvedę Ireną Starošaitę uždarė į narvelį ir liepė čiulbėti it paukšteliui, o Artūras Novikas tapo plėšriu katinu. Choristai atliko originalų pasirodymą italų kalba.

„Man labai patiko lakštingala – nors ir šiek tiek isteriška, bet didžiausi komplimentai Irenai, kuri šiandien pasirodė nauju amplua“, – gyrė R.Ščiogolevaitė.

„Artūro Noviko stilių atpažinčiau net ir užmerktomis akimis“, – prisipažino V.Grubliauskas.

Klaipėdos choras su Deiviu tavo aistringais meksikiečiais, kurie savo dainoje suvaidino net meilės istoriją.

„Nemanau, kad tikriems meksikiečiams patiktų, kad jų moterys parodytos su tokiais vešliais ūsais“, – suabejojo A.Lukošius.

Tuo tarpu Marijampolės choras susiruošė į kelionę ir su daina „Voyage Voyage“ atstovavo Prancūzijai. Deja, į jų pasirodymą nespėjo atvykti jų generolas Edmundas Seilius.

„Mano supratimu, tai buvo vienas prasčiausių jūsų pasirodymų. Personažai silpni, pasigedau kokio įvykio, scenoje buvo netvarka, balsai skambėjo silpnai“, – trūkumus vardijo R.Ščiogolevaitė.

„Didžiausia problema, kad nėra Edmundo“, – buvo įsitikinęs Baritonas Benjaminas Želvys.

„Chebryte, jūs pjovėte grybą. Daug kas dainavote pro šalį“, – nedaugiažodžiavo A.Lukošius.

Antrosios chorų atliktos dainos žiūrovams jau buvo girdėtos, o komisijos – jau įvertintos, tačiau šeštadienio vakaro teisėjams teko vertinti dar kartą. Kauno, Vilniaus ir Klaipėdos chorui komisija negailėjo komplimentų. O Marijampolės pasirodymas su jau spėjusiu iš spektaklio „Traviata“ atvykusiu Edmundu Seiliumi bei jo žmona Kristina komisiją nuoširdžiai sujaudino ir privertė giedoti ditirambus, o kelios choro solistės net braukė ašaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius