Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Maršrutu Lietuva–Turkija–Lietuva skraidanti Oksana Pikul netrukus žada pažerti naujienų

Į Lietuvą dėl atsisveikinimo koncerto su „Olialia pupytėmis“ praėjusią savaitę grįžusi Oksana Pikul ilgam tėvynėje nepasiliks.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šį trečiadienį mergina ir vėl kelia sparnus į Turkiją, kur krepšinį žaidžia jos mylimasis Simas Jasaitis (jis sudarė vienų metų kontraktą su Ankaros „Turk Telekom“ ekipa, – aut. past.).

„Susitvarkau egzaminus, reikalus, koncertus, susidėlioju viską ir išskrendu, bet netrukus grįšiu, kad pristatyčiau naują „Pupyčių“ sąstatą, naują įvaizdį“, – šypsosi ji. Tiesa, Ankaroje Oksana nežada sėdėti sudėjusi rankų. „Būdama ten viską ir kurpsiu“, – žada šviesiaplaukė.

Tiesa, O.Pikul teigimu, dar prireiks laiko suvokti, kad „Olialia“ jų pavadinime nebėra. „Sunkiai galime patikėti, kad „Olialia“ dingo. Liūdnai priėmėme šią naujieną ir dar nesitiki, kad jau įvyko atsisveikinimo vakarėlis. Labai norėtųsi jų dar... Juk buvo visai vykę, kaip ir pats prekinis ženklas – nors skandalingas, bet, tiesą pasakius, jis mums suteikė daug įdomių idėjų ir minčių“, – su trupučiu nostalgijos sako ji.

Būsimos „Pupyčių“ grupės vadovė, nors ir neturėjusi galimybės po pasirodymo pavakaroti „Olialia“ uždarymo vakarėlyje, tikino būdama scenoje sulaukusi publikos palaikymo. „Žmonės reagavo pakankamai šiltai. Pirmąsyk koncertavome tokioje didelėje erdvėje. Ji šiek tiek pradangino klausytojus, norėjosi jų veidus pamatyti iš arčiau. Bet, kadangi mes veiklos nebaigėme, tad žinome, kad dar išvysime žiūrovus ir stebinsime juos naujomis dainomis“, – optimistiškai nusiteikusi O.Pikul. Jos teigimu, po nutarimo likviduoti prekės ženklą nė nebuvo minčių grupei skirstytis, o vienos iš narių – Marinos Bui – pasitraukimas tolimesnei „Pupyčių“ veiklai įtakos neturės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius