-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Menininkė Agnė Kišonaitė pristatė meno instaliaciją iš 5 tūkstančių lūpų dažų

Tarptautinės moters dienos proga, penktadienį, jaunoji menininkė Agnė Kišonaitė pakvietė į restoraną „Kitchen“, kur buvo pristatyta meno instaliacija net iš 5 tūkst. lūpų dažų tūbelių.
Agnė Kišonaitė
Agnė Kišonaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Idėja sukurti milžinišką lūpdažio skulptūrą menininkei kilo daugiau nei prieš pusantrų metų.  „Mano darbų tematika yra moteris, moteriškumas, tai gerai matosi fragmentuose. Kartą, dažydamasi lūpas, pagalvojau, kiek daug yra skirtingų lūpų dažų spalvų. O kai sužinojau, kad jie nėra perdirbami, nutariau ką nors iš jų padaryti“, – apie netradicinę idėją pasakojo A.Kišonaitė. Į pagalbą menininkė pasikvietė kompaniją „Avon“.

Penktadienį pristatytos meno instaliacijos aukštis – 2,5 metro, lūpdažis milžinas sveria 170 kilogramų. Kaip Žmonės.lt pasakojo Agnė, paskutinį lūpų dažą ji įklijavo vidurnaktį prieš meno instaliacijos pristatymą.

Kaip jau rašė Žmonės.lt, moterys buvo kviečiamos nešti, siųsti ar kitaip perduoti kompanijos konsultantams panaudotus lūpdažius, iš kurių vėliau ir buvo sukurta meno instaliacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius