-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 21 /2013 08 22

Mindaugas Mickevičius-Mino: „Sužadėtuvės kol kas įvyko tik socialiniame tinkle, bet man jos tikros“

Gyvenimas – dalykas keistas. Vieną dieną tu išgyveni skaudžias skyrybas ir turto dalybas su mylimąja, o kitą susižadi su širdį užkariavusia nauja dama. Būtent tokį gyvenimo scenarijų likimas skyrė dainininkui Mindaugui Mickevičiui-Mino.
Mindaugas Mickevičius
Mindaugas Mickevičius / Nerijaus Jauros nuotr.

Jau kurį laiką su buvusia mylimąja Kristina Navickaite-Tina teismo suolus dėl šmeižto ir turto dalybų trinantis dainininkas trečiadienio vakarą viešai prisipažino, kad jo širdis vėl užimta. Socialinio tinklo paskyroje dainininkas pranešė esąs susižadėjęs.

Mino statuso – iš „Vienišas“ į „Susižadėjęs“ – pasikeitimas įaudrino jo „Facebook“ svetainės draugus. Pastarieji suskubo sveikinti muzikantą.

Portalui Žmonės.lt trečiadienio vakarą susisiekus su Mindaugu, jis patvirtino šią džiugią naujieną. Tačiau savo mylimosios vardo dainininkas neišdavė.

„Tai tikrai nėra pokštas. Sužadėtuvės – tiesa. Tačiau su kuo susižadėjau, išduoti nenoriu“, – paklaustas, kam nuo šiol priklauso raktas į jo širdį, portalui Žmonės.lt trumpai atsakė atlikėjas.

Žinant, kad virtuali erdvė – ne vienam puiki vieta pašmaikštauti, portalas Žmonės.lt ketvirtadienį dar kartą pasiteiravo atlikėjo, ar įvykusios sužadėtuvės – išties tikros.

„Tai, kas parašyta feisbuke, yra skirta mano draugams. Su jais aš dalinuosi ta informacija, kuria noriu. Tad tiems, kas tiki feisbuko informacija, šios sužadėtuvės tikros, kitiems – jų teisė spręsti. Man asmeniškai tai – tikras dalykas. Sužadėtuvėmis aš tikrai nejuokaučiau“, – ketvirtadienį portalui Žmonės.lt sakė atlikėjas.

Jis atviravo, kad mylimajai žiedas kol kas neužmautas, nes sužadėtuvių „ceremonija“ kol kas įvyko tik socialiniame tinkle.

„Žiedas dar neužmautas. Mano draugė nenori dar rodytis viešumoje. O ir aš pats ne kartą sakiau, kad, kol nesibaigs šiuo metu vykstantys teismų procesai, tol apie savo asmeninį gyvenimą ir su kuo aš jį kuriu – nekomentuosiu“, – toliau pasakojo dainininkas.

Dainininkui pakeitus savo statusą socialiniame tinkle, per 140 jo gerbėjų spustelėjo „Patinka“ mygtuką. Dar 35 jų išreiškė savo džiaugsmą ir liejo sveikinimus bei klausimus – kas gi ta paslaptingoji dama. Tačiau M.Mickevičius paslaptingai tylėjo ir nekomentavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius