Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šedžiuvienė: „Kartais per visą dieną būnu gyva vos sausais pusryčiais“

Rytinė mankšta Šiauliuose su futbolininku Edvardu Pšelenskiu ir TV3 laidos „Sportuok su mumis“ vedėja Vlada Musvydaite. Taip prasidėjo grupės „Pop Ladies“ dainininkės Monikos diena. „Treniruotė buvo sunki. Kai kurių pratimų nesugebėjau padaryti, bet įsitikinau, kad laikas vėl sportuoti. Su vyru rytais atliekame trumpą mankštą, bet ne tokią intensyvią“, – savo įspūdžiais po treniruotės dalinosi Šiaulių milijonieriaus žmona.
Monika Šedžiuvienė
Monika Šedžiuvienė / TV3 nuotr.


Paprakaituoti teko ir mankštą vedusiam „Šiaulių“ futbolo klubo gynėjui Edvardui. Jis kartu su V.Musvydaite parodė septynių pratimų kompleksą, kurį atlikus rytais, geros sportinės formos rezultatas iš karto garantuotas. „Šiuos pratimus atlieka beveik visų sporto šakų atletai. Statiniai pratimai, kurie trunka vos minutę, duoda stulbinamų rezultatų. Tiesa, ne visi šiuos pratimus gali atlikti iš karto. Monikai teko iš tiesų nelengva užduotis, bet ji šaunuolė. Nepasidavė. Prakaitą braukė ir futbolininkas“, – prisimena Vlada.

Po treniruotės M.Šedžiuvienė prisipažino, kad sportas jos gyvenime neužima pirmos vietos, bet jis yra būtinas. „Šią mankštą parodysiu ir savo vyrui“, – sakė juokdamasi Monika. Iš karto po mankštos ji išskubėjo į paskaitas Šiaulių universitete. Mergina studijuoja viešąjį administravimą. „Sukuosi Šiauliuose kaip įmanydama, mažai  turiu laiko“, – prisipažino 21-erių Monika.

TV3 nuotr./Monika Šedžiuvienė treniruotėje
TV3 nuotr./Monika Šedžiuvienė treniruotėje

Pasak dainininkės, gerą išvaizdą pavyksta išlaikyti dėl to, kad ji valgo namie. Tiesa, Monika atskleidžia, kad kartais pasilepina nesveiku maistu, bet jį stengiasi riboti. „Kai Andrius išvyksta į komandiruotes, aš net pamirštu, kad reikia valgyti. Kartais būnu per visą dieną gyva vos sausais pusryčiais, bet nesijaučiu alakana. Tačiau kai vyras būna namie, apie valgį visuomet prisimenu“, – šypsosi šiaulietė.

Kaip pavyko atlikti rytinę mankštą M.Šedžiuvienei, kokius pratimus rytais ji atlieka su vyru Andriumi ir kaip „Sportuok su mumis“ herojui Sauliui pavyko numesti net 8 kilogramus, TV3 žiūrovai sužinos šeštadienį 8.30 val. laidoje „Sportuok su mumis“.

TV3 nuotr./Monika Šedžiuvienė ir Vlada Musvydaitė
TV3 nuotr./Monika Šedžiuvienė ir Vlada Musvydaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius