-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

,,Muzikos akademiją” paliko Diamond (PAPILDYTA 22.40 val.)

Penktadienio vakaras LNK televizijos projekto ,,Muzikos akademija” žiūrovams kvepėjo Kalėdomis. Būtent apie jas dainavo visi studentai, taip kovodami dėl išlikimo.
Naujokė Vaida (Diamond)
Diamond / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Akademija

Nuotaikingos dainos, papuošta scena, puošnūs drabužiai – visa tai vyravo televizijos studijoje. Nepaisant geros nuotaikos studentai negalėjo nuslėpti įtampos. Šį kartą dėl išlikimo kovojo Diamond ir Onsa. Pastarąjį ant ,,karštosios” kėdės pasodino radijo stoties ,,Lietus” klausytojai. Kas bus trečiasiasis – nuspręs komisija. Ją sudaro: Rosita Čivilytė, Kastytis Kerbedis bei radijo ir televizijos laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis.

,,Priartėjote prie finišo, tad jūsų pasirodymai turi būti labai žavūs ir atsakingi. Laiko klaidoms nebėra, geriausia, kad išvis jų nebūtų”, – kalbėjo R.Čivilytė.

Pirmoji scenoje pasirodė praeitą savaitę iš projekto iškritusi Arielė. Atlikusi itin jausmingą dainą, mergina neišgirdo tradicinio ,,Muzikos akademijos” himno, pranešančio apie dalyvio sugrįžimą į projektą. Jai teko atsisveikinti su publika ir kitais dalyviais.

Po Arielės scenoje pasirodęs Nerijus sulaukė nemažai komisijos kritikos. Baltais drabužiais pasidabinęs studentas negailėjo televizijoms žiūrovams šypsenos ir siuntė oro bučinius. Atlikus dainą laidos vedėjas ragino Nerijų pasijuokti kaip Kalėdų seneliui, neva tai padėtų išgirsti geresnių komisijos įvertinimų. Nieko nelaukęs klaipėdietis taip ir padarė. Tačiau  tai nepadėjo...

,,Kalėdų senelis taip nesijuokia, čia taip daro indėnai, Nerijau. Tau reikėjo užsidėti barzdą, gal tai būtų padėję paslėpti tavo baimę. Buvai ne tas, kuris duoda, o tas, kuriam norisi duoti. Nepadarei šventės”, – taip kalbėjo M.Stasiulis. R.Čivilytės nuomone, studentas neišnaudojo visų galimybių šiame projekte. K.Kerbedis pagyrė tik vieną dalyką – dalyvio aprangą. Akivaizdu, nes minėtasis komisijos narys pats vilkėjo baltais drabužiais.Kalėdų senelis taip nesijuokia, čia taip daro indėnai, Nerijau. Tau reikėjo užsidėti barzdą, gal tai būtų padėję paslėpti tavo baimę.

Papildyta 21.55 val. Eglė pamiršo dainos žodžius.  Scenoje pasirodęs Rokas išpildė vieną iš savo svajonių: atliko labai mėgstamą dainą.

,,Man buvo gražu žiūrėti, matėsi, kad tai yra naujiena tavo muzikiniame gyvenime. Tiesa, šiek tiek nukentėjo dainavimas. Tačiau apskritai sveikinu tave”, – kalbėjo R.Čivilytė. Jai pritarė ir K.Kerbedis. Itin ,,rimtą” klausimą pateikė M.Stasiulis. Vyrukas pasiteiravo, kokį akių tušą naudoja Rokas. Šis nepasimetė ir ištarė vienos žinomos firmos pavadinimą. Pašmaikštavęs komisijos narys sakė, kad studento pasirodymas buvo išties šaunus.

Ne itin daug daug gerų žodžių sulaukė Onsos sukurtą dainą atlikusi Rūta. R.Čivilytės nuomone, daina ne itin tiko Rūtelės balsui.

 ,,Kodėl pasiruošei tik septynetui? Ginkis! “,– ragino merginą tobulėti M.Stasiulis.

Tvirtas kaip uola – taip laidos vedėjas apibūdino scenoje pasirodžiusį Atą. Vaikinas ne tik dainavo, žiūrovus taip pat stebino savo šokiu. Tačiau dalyvio daina niekuo nenustebino R.Čivilytės. K.Kerbedžio ausiai dalyvio vokialiniai sugebėjimai labai patiko.

,,Atai, kiek tau metų? Atrodai kaip šešiasdešimties metų senelis, atsipalaiduok”, – skatino M.Stasiulis.

Visada daugiausiai komisijos narių pagyrų sulaukianti Eglė tą vakarą buvo labai energinga. Tačiau vos įpusėjus dainai mergina pamiršo dainos žodžius. Tačiau mergina nepasimetė: tęsė pasirodymą, šoko ir nenustojo šypsotis. Būtent šį bruožą gyrė M.Stasiulis. Meilei tą vakarą Eglei prisipažinęs K.Kerbedis skyrė Eglei aukštą balą.

,,Prie ko priveda meilė, patys matote”,– stebėjosi R.Čivilytė. Atai, kiek tau metų? Atrodai kaip šešiasdešimties metų senelis, atsipalaiduok.

Vėliau scenoje pasirodžiusio Kafkos situaciją K.Kerbedis tapatino su Roko.

,,Tobulėja balso valdymas, tas džiugu. Kadangi tave stebi visa mano dukters klasė, privalau skirti gerą balą”, – šmaikštavo dainininkas. M.Stasiulis neslėpė pykčio dėl vieno dalyko – studento veido.

,,Nervina tai, kad tu atrodai liūdnas, kur tavo šypsena? Gal dantys netvarkingi? Paflirtuok su publika, jai to reikia”, – skatino komisijos narys. Išvydęs vaikino šypseną radijo ir televizijos laidų vedėjas apsidžiaugė ir patarė daugiau šypsotis.

Papildyta 22.10 val. Trečiasis dėl išlikimo kovoja Nerijus. Komisija nusprendė: studentas iš Klaipėdos pasirodė prasčiausiai ir surinko mažiausią skaičių balsų. Jis kovos dėl išlikimo. Nepaisant tokios naujienos vaikinas nei kiek nenusiminė.

,,Ne pirmas kartas, jaučiuosi puikiai. Vakar tik gavau tą dainą, kurią šiandien dainavau visiems. Pasirodžiau gerai, manau. Aš savimi tikiu, lygiai taip pat kaip ir savo gerbėjais”, – savo klausytojų palaikymo tikėjosi Nerijus.

Papildyta 22.40 val. Projektą palieka Diamond. Laimė šypsosi ne visiems. Šį vakarą ji labiausiai palepino Nerijų. Vaikinas sulaukė didžiausio žiūrovų palaikymo. Už jį balsavo – 2679. Kiti dalyviai surinko gerokai mažiau skambučių. Onsa surinko 1175, Diamond tik 321. Mergina neatsisveikino su savo gerbėjais, ji tęs muzikinę karjerą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius