-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mylimąją vilioja naujokas

Labas, Ramune. Su mergina draugauju beveik pusę metų. Viskas klojosi išties nepriekaištingai, iki kol atriedėjo rugsėjis. Ji šiuo metu yra abiturientė, o į jos klasę atėjo naujokas. Taigi, vagi, nagi. Kol ji vien pasakojo apie jį – koks jis smagus, kaip prabangiai jis gyvena ir panašiai, – dar laikiausi. Bet kai pradėjo kalbėti, jog jis jai siūlo nueiti į pasimatymą, galiausiai klausia „kada pasibučiuosim?“ man kantrybė nebeatlaikė. Išrėžiau viską, ką manau apie ją ir jos naujokėlį. Galop pavyko numalšinti audrą, viskas lyg ir susitvarkė. Tačiau nerimas vis vien neišgaravo. Kaip manote, ar tai jau pabaigos pradžia? Ar tai tiesiog toks jos amžius, kai „noriu su visais būti draugiška ir negaliu atstumti patrauklaus vaikino“? O galbūt aš pernelyg jautriai reaguoju, ir viskas savaime išsispręs mudviems su panele? Mindaugas, 21 m.
Ramunė Pajuodytė
Ramunė Pajuodytė / Gedimino Žilinsko nuotr.

Sveikas, Mindaugai. Pabandyk pagalvoti, kodėl mergina tau pasakoja apie tą bendraklasį, kokios tavo reakcijos tikisi? Gal būtent tokios, kokią ir sukelia – pavydo, pykčio, netikrumo, ar ji jau tikrai tavo? Gal jai stinga didesnio tavo jausmų reiškimo, žaismingumo?

Nebent tavo mergina yra egocentriška, paviršutiniška ir net nepagalvoja, kaip tu jautiesi, nuolat girdėdamas jos pasakojimus apie flirtavimą su tuo vaikinu. Kita vertus, pats rašai, kad į tavo protrūkį ji sureagavo rimtai ir liovėsi tave erzinusi. Paprastai merginoms, net ir užmezgusioms rimtus santykius, malonus ir kitų vaikinų dėmesys, asistavimas. Joms patinka, kad kažkas jomis domisi, kibina.Visa tai glosto moterišką savimeilę. Ir atvirkščiai – vaikinams taip pat malonus kitų merginų dėmesys.

Vargu ar tavo draugė taip nerūpestingai pasakotų savo įspūdžius, jei tai būtų išties rimta. Tad truputį atsipalaiduok, drauguži, ir nustok panikuoti. Būtent tavo panika, nepasitikėjimas, įtarumas ir gali sugriauti santykius. Geriau pagalvok, kaip dar galėtum reaguoti: tarkim pažaisti „veidrodžio žaidimą“ ir pradėti jai pasakoti apie kokią nors žavingą savo bendramokslę/bendradarbę... Žinoma, neverta per daug įsižaisti, nes žaidimai ir manipuliacijos paprastai nepadeda artimiems santykiams. Sėkmės tau!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius