Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Najeebas Ghaoui. Paviešintos intymios nuotraukos... Saldus kerštas?

Socialinis tinklalapis „Facebook“ tampa erdve, kurioje galima lengvai atkeršyti savo priešams arba iškrėsti kokią nors kiaulystę, pavyzdžiui, imti ir įdėti nuogos, ant unitazo sėdinčios moters fotografiją. Didelį ažiotažą sukėlė nuotrauka, kurioje neva įamžinta dainininkės Karinos Krysko (28) sesuo – būrėja ir vizažistė Eva Ghaoui (30). Kas išdrįso šitaip tyčiotis?
Najeebas Ghaoui
Najeebas Ghaoui / TV3 nuotr.

Tikra ar tik panaši?

Į žiniasklaidos akiratį E. Ghaoui papuolė prieš pusmetį, kai ji viešai pykosi su sutuoktiniu libaniečiu Najeebu ir kovojo dėl vaikų globos. Ši istorija buvo kiek aprimusi, bet praėjusią savaitę vėl iššovė tarsi raketa.
Kažkas socialiniame tinklalapyje „Facebook“ sukūrė moters, pavadintos E.  Ghaoui, profilį. Jame pateikiama informacija, pagal kurią buvo galima susidaryti prieštaringą nuomonę apie minimą moterį. Maža to, profilyje nebuvo įmanoma nepastebėti intymios nuotraukos, kurioje nuoga, ant unitazo sėdinti moteris stulbinamai panaši į K. Krysko seserį Evą. Įdomi detalė – minėta anketa egzistavo vos kelias dienas. Vėliau ji buvo skubiai pašalinta.

Kaltinimus atmeta: „Tai absurdas!“

Susipažinę su profilio turiniu lankytojai neabejojo, kad „Facebook“ svetainėje skandalingąjį nuogos moters profilį sukūrė E. Ghaoui vyras Najeebas (41). Šiuo metu iš Libano kilęs vyras vieši savo gimtinėje. Jis panoro su mumis susisiekti ir internetu, tiksliau – kalbantis per programą „Skype“, pateikti savo versiją.

Najeebai, socialiniame tinklapyje „Facebook“ mačiau moters, panašios į Tavo buvusią žmoną Evą, nuotrauką...

Ji nėra buvusi – oficialiai Eva vis dar mano žmona. Tik savo draugams ji teigia, kad mes išsiskyrėme. Manau, Eva taip elgiasi todėl, kad pateisintų savo liguistą elgesį. O ką nori sužinoti apie tą „Facebook“ profilį?

Kalbama, kad šį profilį sukūrei būtent Tu.

Tai yra visiška nesąmonė, absurdas! Tai viskas, ką norėjai paklausti? Ar dar turi klausimų?

Taip, turiu. Kaip manai, kodėl tada žmonės kalba, jog būtent Tu šitaip pasielgei?

Žmonės taip kalba todėl, kad Eva priverčia juos tikėti savo kalbomis. Tai ji daro nuo tada, kai pradėjo mane kaltinti nebūtais dalykais. Žinoma, Eva nenori, kad jos draugai ir meilužiai sužinotų, jog ji trankėsi su kitais vyrais. Lieka viskuo kaltinti tik mane... Beje, manau, kad tai daro kažkas, ką ji labai supykdė. Tas žmogus turbūt jai kerštauja.
Be to, dabar aš neturiu jokių Evos nuotraukų, mat kai ji nusprendė išeiti, viską išsinešė iš mūsų namų.

Jono Staselio nuotr./Eva Ghaoui ir Karina Krysko
Jono Staselio nuotr./Eva Ghaoui ir Karina Krysko

Nuo komentarų susilaiko

„Privatu!“ bandė susisiekti ir su E.  Ghaoui. Ketinome išsiaiškinti, ar būtent ji įamžinta skandalingoje nuotraukoje, ir, jei tai pasitvirtintų, paklausti, kaip ji reaguoja į susiklosčiusią situaciją. Deja, pašnekovė nebuvo nusiteikusi kalbėti. Pakėlusi telefono ragelį ir sužinojusi, kad skambina žurnalistas, ji baigė pokalbį net neatsisveikinusi. Vėliau Eva neatsiliepė ir į trumpąją žinutę.
Dar prieš pusmetį E. Ghaoui noriai su žurnalistais kalbėdavo apie asmeninio gyvenimo peripetijas. Ji ne kartą spaudos ir televizijos žurnalistams guodėsi, kad nori išsiskirti su vyru Najeebu, bet jis neva tam trukdo. Be to, anot Evos, sutuoktinis į Libaną išsivežė du jų vaikus, neleidžia jiems matytis su mama.

Tikra informacija apie Evą Ghaoui

Eva yra 30 metų būrėja ir vizažistė iš Vilniaus, daugeliui žinoma kaip dainininkės Karinos Krysko sesuo. Eva – grožio konkursų dalyvė. 1997 m. ji tapo pirmąja vicemis konkurse „Mis Lietuva“.

Skandalinga informacija iš „Facebook“ anketos

Anketą E. Ghaoui vardu sukūręs žmogus turėjo gerai ją pažinoti, todėl tikėtina, kad tai artimas moteriai asmuo. Pateikiame dalį informacijos iš minėto Evos profilio socialiniame tinklalapyje „Facebook“:

Viganto Ovadnevo nuotr./
Viganto Ovadnevo nuotr./

Asmeninė informacija:

Pomėgiai: vyrai su rimtomis
piniginėmis.
Darbdavys: turtingas vyras.
Pareigos: jo sekretorė.


Edmundas Štengeris-Mundis (36): „Eva – geras žmogus“

Pramogų pasaulyje pasklidus žinioms apie skandalingąją „Facebook“ anketą, atsirado ir garsių žmonių, panorusių išsakyti savo nuomonę. Vienas iš jų – verslininkas ir dainininkas Edmundas Štengeris–Mundis. Vyras mano, jog prieštaringą profilį internete galėjo sukurti prieš Evą nusiteikęs asmuo.

Mundi, kaip manai, kas sukūrė tą skandalingą anketą?

Mano nuomone, tai padarė  žmogus, norėjęs Evai pakenkti. Ten pateikta daug šmeižto. Nenutuokiu, kas tai padarė, bet žinau tik vieną žmogų, kuris viešai Evą juodina – tai jos vyras Najeebas. Tačiau tikrai neteigiu, kad tai jo darbas. Tai būtų neetiška.

Viganto Ovadnevo nuotr./Edmundas Štengeris-Mundis
Viganto Ovadnevo nuotr./Edmundas Štengeris-Mundis

Ar pažįsti Evą?

Taip, mes susipažinome seniai. Maždaug prieš 15 metų ji dalyvavo viename grožio konkurse, kuriame ir pradėjome bendrauti. Jau iš tų laikų pamenu, kad Eva – geras,  nuoširdus, šiltas žmogus. Nemanau, jog per tuos 15 metų ji galėjo pasikeisti. Taigi tai, ką apie ją šneka Najeebas, nebūtinai yra tiesa.

Ar esi susipažinęs su pačiu Najeebu?

Aš Najeebą pažįstu iš bendrų vakarėlių. Jei anksčiau susitikdavome mieste, pasisveikindavome. Tačiau kai sužinojau, ką jis daro, kaip kalba apie savo moterį, manau, Najeebas nevertas vadintis vyru. Žinant tai, kad jis kilęs iš Rytų, galiu pasakyti, jog jo kultūroje tai nepriimtina. Žinau viena: jei dabar susitiktume gatvėje, jam rankos tikrai neištiesčiau.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius