Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Narmontaitė ir Kovas susituokė tik su liudininkais

Šeštadienį Kaune už ilgamečio draugo Pauliaus Kovo ištekėjo aktorė Nijolė Narmontaitė. Pora susituokė be ištaigingos puotos ir būrio svečių – vestuvių dieną juos lydėjo tik liudininkai, rašo žurnalas „Žmonės“.
Nijolė Narmontaitė ir Paulius Kovas
Nijolė Narmontaitė ir Paulius Kovas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Nebuvome tikri dėl tikslios vestuvių datos, tad žiedai liko neišgraviruoti. Reikės vėliau tai padaryti“, – žadėjo N.Narmontaitė.

Pora ketino susituokti vėliau, bet planus pakeitė įtemptas aktorės darbų grafikas. Nors įsimylėjėlių piršlybos buvo labai viešos, didžiąją poros dieną stebėjo tik naujosios šeimos draugai Sigita ir Kęstutis Jusaičiai.

Jaunieji po santuokos įtvirtinimo Kauno rotušėje nuvyko į Pažaislio vienuolyną, kur sutikta vienuolė pasiūlė užlipti ir paliesti laimę nešantį varpą. Nusileidus juos pasitiko pažįstamas vyriškis ir sugrojo gitara „The Beatles“ dainą.

Vėliau romantiška aplinka vestuvininkus lydėjo Kauno „Santakos“ viešbutyje ir „Europos“ restorano mažojoje salėje.

„Pakviečiau prancūziškos muzikos ansamblį „Rendez-vous“, vėliau muzikiniu sveikinimu prisidėjo dainininkas Egidijus Bavikinas. O ryte viešbučio terasoje išgėrėme mano sūnaus gimimo metų – 1985-ųjų – šampano. Neįsivaizduoju, ar dar gali būti geresnė proga išgerti tokio tauraus gėrimo?“ – pakiliai klausė N.Narmontaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius