-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė: „Savo vyro pirmą žmoną suprantu – jis kaltas, nes buvo neištikimas“

„Tos skyrybos Danieliaus žmonai buvo labai skaudžios. Danielius buvo kaltas dėl skyrybų. Jis tiesiog susirado kitą moterį, jaunesnę moterį. Todėl Ingą suprantu, nes tai buvo Danieliaus kaltė“, – sako dainininkė ir TV laidų vedėja Natalija Bunkė.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Luko Balandžio nuotr.
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Natalija ir Danielius Bunkai
Natalija ir Danielius Bunkai

Šio pirmadienio LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ Natalija bus tokia atvira, kad net sunku patikėti. Dainininkę prabilti paskatino jos vyro Danieliaus pirmosios žmonos Ingos Bunkienės interviu, spaudoje pasirodęs prieš kelias savaites.

42-ejų rinkodaros specialistė Inga žurnalistams prisipažino, kad santuokos metu vyrui ji nebuvo vienintelė. Natalija savo interviu šį pirmadienį sutuoktiniui bus dar negailestingesnė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Inga Bunkienė (kairėje)
nuotr./Inga Bunkienė (kairėje)

Paklausta, ar ją labai nustebino sutuoktinio Danieliaus pirmosios žmonos Ingos prisipažinimas apie patirtą neištikimybę, Natalija tvirtins, kad jai tai nebuvo naujiena. „Apie tai, kad jis nėra šventas, žinojau“, – sakys Natalija. Dar daugiau smulkmenų sutuoktinio pirmoji žmona Inga, pasak Natalijos, jai papasakojo tuomet, kai jos susitiko. 

„Kai ji atsirado viešumoje, mes su ja susibendravome, Tiesiog susitikome vieną kartą ir radom bendrą kalbą. Ji man davė labai daug patarimų, ir aš, tiesą sakant, ketinu jais pasinaudoti“, – pasakos dainininkė.

Ar Natalija nesibaimina, kad jos vyras Danielius bus neištikimas jai taip, kaip savo pirmajai žmonai? Jau šio pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ nauju laiku – 20.00 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius