-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalijos Bunkės paslaptys – iš sūnaus Kristupo lūpų

Grupių „Pop Ladies“ ir „Yva“ lyderė Natalija Bunkė jau susitaikė, kad jos asmeninis gyvenimas viešai narstomas po kaulelį. Santuokos, skyrybos, nepavykę santykiai – apie tai kalba visa Lietuva, o pati Natalija daugelį dalykų nuleidžia juokais ir kartais pati iš savęs pasišaipo.
Mindaugas Stasiulis, Natalija Bunkė ir jos sūnus Kristupas
Mindaugas Stasiulis, Natalija Bunkė ir jos sūnus Kristupas / Stop kadrai

Tačiau TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ šio trečiadienio vakarą net pati atlikėja buvo šokiruota. Penkiamečio sūnaus Kristupo pasakojimai laidos vedėjus ir Nataliją privertė griebtis už galvų. Pokalbį su „Gero vakaro šou“ vedėjais Justinu Jankevičiumi ir Mindaugu Stasiuliu Natalija pradėjo provokuodama.

„Kas atsitinka vyrams, kuriems arti 40? Kodėl jie renkasi jaunesnes moteris? Todėl, kad jaunesnės pigiau kainuoja. Joms mažiau reikia: botokso nereikia tiek daug leisti“, – aiškino Natalija Bunkė.

Mindaugui Stasiuliui pridūrus, kad jaunesnėms moterims reikia ir mažiau medžiagos drabužiams, Natalija prisiminė savo pirmą sceninį kostiumą, kaip pati sakė, „su puse sijono“.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Žydroji stiuardesių uniforma
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Grupė „Yva“
Stop kadras/Natalija Bunkė
Stop kadras/Natalija Bunkė

Tačiau visas įdomumas prasidėjo, kai į studiją įžengė Natalijos sūnus Kristupas, kuris atskleidė ne tik kokias gėles mėgsta mama, kas ją labiausiai pykdo ir džiugina, bet papasakojo istoriją apie vaikų namus, po kurios laidos vedėjai juokais grasino Natalijai socialinėmis tarnybomis.

„Mano sūnus dabar yra tokio amžiaus, kai jam viskas įdomu, jis visko klausinėja. Neseniai kalbėjomės su juo apie gerą ir blogą elgesį. Per televiziją Kristupas pamatė kažkokias laidas apie vaikų namus, pradėjo manęs klausinėti – kodėl ten vaikai pakliūna. Aš jam pasakiau, kad jeigu tėvelius suimtų policija, vaikas keliautų į vaikų namus. Ir tikrai nežinau kodėl, bet laidoje Kristupas pradėjo juokauti: „Aš buvau negeras, išvažiavau į vaikų namus, ten suvalgiau visą varškę ir grįžau“, – prisimindama laidos epizodą 15min pasakojo Natalija.

Stop kadras/Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu
Stop kadras/Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius