Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Natalijos Zvonkės auka scenai – nėščia, bet aukštakulnių neišsižada

Scena reikalauja aukų... Tokia mintis šovė į galvą ne vienam, LNK studijoje išvydusiam kūdikio besilaukiančią dainininkę Natalija Zvonkę ant aukštakulnių.
Kūdikio besilaukianti Natalija Zvonkė teigė, kad aukštakulnių reikalavo sceninis įvaizdis.
Kūdikio besilaukianti Natalija Zvonkė teigė, kad aukštakulnių reikalavo sceninis įvaizdis. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Į LNK studijoje vykusį „Šeimos dienos“ filmavimą praėjusį savaitgalį be kitų garsenybių atvyko ir seserys Natalija Zvonkė bei Kristina Ivanova, kurios dovanojo žiūrovams dainą. Tiesa, dauguma susirinkusiųjų dėmesį labiau kreipė ne į seserų atliekamą kūrinį, o į kūdikio besilaukiančią Nataliją. Būsima mamytė neketina atgręžti nugaros seksualiam ir provokuojančiam grupės „Yva“ įvaizdžiui. Scenoje atlikėja pasirodė trumpa, aptempta suknute, kuri išryškino besilaukiančios Natalijos figūrą.

O labiausiai akį traukė atlikėjos apavas – šeštą mėnesį nėščia „Yvos“ įkūrėja nepraleido progos įsispirti į batelius su itin aukštu kulnu. Paklausta, ar vertėjo autis aukštakulnius, kurie paprastai nėščiosioms nerekomenduojami, Natalija atsakė, jog dešimt minučių su aukštakulniais jai nieko blogo nepadarys. „Tiesiog avėjau juos tam, kad derėčiau prie sesers scenoje“, – atviravo atlikėja. Natalija pabrėžė, jog kasdieniniame gyvenime, tiek prieš nėštumą, tiek dabar, aukštakulniams ji neteikia pirmenybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius