Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Naują Azijos virtuvės restoraną „Mimoza“ Lietuvos įžymybės įvertino palankiai (nuotraukos)

Regis, Lietuvoje gero vyno ir prie jo derančių užkandžių virusas plinta vis labiau. Per pastaruosius keletą metų vyninių sostinėje pridygo kaip grybų po lietaus, tik spėk rinktis. Tačiau vien tik geru vynu ir keletu alyvuogių juk gyvas nebūsi! Tad gurmanai, mėgstantys maistą užgerti taure gardaus vyno, turėtų nudžiugti. Vasario 23 dienos vakarą Vilniuje lankytojams duris atvėrė šiuolaikinės Azijos virtuvės restoranas „Mimoza“.
Restorano „Mimoza“ atidarymo akimirka
R.Repčenkaitė-Majithia, S.Repčenkienė ir M.Petruškevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Virtuvė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Restorano Mimoza atidarymo akimirka
Restorano „Mimoza“ atidarymo akimirka

Pasmalsauti ir išbandyti naujojo restorano meniu sugužėjo gausybė Lietuvos pramogų bei verslo pasaulio žmonių. Baltojo vyno taure mėgavosi dizainerė Genutė Žalienė, į virtuvės paslaptis gilinosi Ilona Penkauskienė ir verslininkė Sabina Repčenkienė, aktorė Gražina Baikštytė. Apžiūrėti naujosios vietos užsuko Jogaila Morkūnas, Agnė Jagelavičiūtė, dainininkės Atlanta, Taja ir Viktorija. Azijos bei Europos virtuves sujungsiančio restorano patiekalų įvairovę vertino žurnalistas Algimantas Čekuolis.

Gausiai susirinkusiems vakaro svečiams atidarymo vakarą netrūko nei vyno, nei užkandžių, nei puikios muzikos. Vakarėlio kulminacija tapo Azijos virtuvės šefo Ossama Charafeddino pasirodymas. Nuolat besišypsantis virtuozas pasiraitojęs rankoves pademonstravo „Flambe šou“ (jo metu patiekalas gaminamas su itin stipriu alkoholiu, kuris yra pilamas ant maisto ir iš karto uždegamas).

Regis, restoranas „Mimoza“ pasiūlys tai, ko Vilniuje iki šiol trūko: labai platų įvairiausių azijietiškų užkandžių bei patiekalų meniu, gerą vyną ir jaukią aplinką po vienu stogu. Atidarymas buvo sėkmingas, Lietuvos žvaigždės gyrė draugišką personalą, akims maloniai aplinką ir puikų maistą. O tai, ar ši vieta taps mėgstama Vilniaus gyventojų ir miesto svečių, parodys laikas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Restorano Mimoza atidarymo akimirka
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./I.Kazlauskaitė ir G.Žalienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius