Knygos pristatymo metu leidinio ambasadorių „Virtuvės mitų griovėjų“ atstovas Alfas Ivanauskas supažindino renginio svečius su leidinio turiniu, vaišino susirinkusiuosius įmantriais užkandžiais ir netradiciniais vynais.
Žodį tarė „Vagos“ leidyklos atstovė Agnė Puzauskaitė, pasisakyti nutarė ir iš anglų į lietuvių kalbą knygą išvertusi Eglė Aleksandravičiūtė. Pasak jos, šioje knygoje aprašomi vos keli receptai, nepateikiama nė viena iliustracija ir pasakojama apie kone tūkstantį skonių derinių, išgaunamų vos iš 99 skirtingų sudedamųjų dalių.
Renginio metu specialiai į Lietuvą iš Prancūzijos atvykusi ten gyvenančio vynininko gyvenimo draugė Jūratė Pečeliūnaitė svečiams pristatė dviejų rūšių tik iš surūgusių vynuogių sulčių gaminamus lietuviškus vynus, ant kurių etikečių puikuojasi lietuviški užrašai – „Auksinis“ ir „Akmeninis“. Pasak J.Pečeliūnaitės, daugelis mano, kad lietuviški žodžiai viso labo byloja apie specialų vyno leidimą, tačiau iš tiesų tokiais užrašais papuošti vynai keliauja po visą pasaulį.
Naujoji knyga apie maisto gaminimą sulaukė nemenko Lietuvos įžymybių dėmesio – tarp pristatyme susirinkusių svečių buvo galima išvysti tokius žymius žmones kaip stilistą Mantą Petruškevičių, mados namų „Cantas“ dizainerį Egidijų Sidarą, atlikėją Jazzu, buvusią grupės „69 Danguje“ narę Ingridą Martinkėnaitę, Ingą Paksaitę–Stumbrienę su vyru Aivaru, taip pat Agnę Jagelavičiūtę, Ingą Valinskienę ir kitus. Renginyje dalyvavusios įžymybės negailėjo gražių atsiliepimų apie pristatytą leidinį.
Šventinį vakarą penkiems laimingiesiems, teisingai atsakiusiems į A.Ivanausko užduotus klausimus apie leidinį, dovanų tiesiai į rankas atkeliavo pristatyta knyga.