Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujausia V.Simanavičiūtės ir A.Pogrebnojaus kolekcija pasiekė parduotuvių lentynas (nuotraukos)

Trečiadienį Vilniaus prekybos centre „Panorama“ esančioje parduotuvėje „Audimas“ buvo pristatyta naujausia dizainerių dueto V.Simanavičiūtės ir A.Pogrebnojaus kolekcija. Kūrėjai tikisi, kad ryškūs sporto ir laisvalaikio drabužiai ras vietą jaunatviškų žmonių spintose.
Kolekcijos pristatymo akimirka
A.Pogrebnojus ir V.Simanavičiūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Kolekcijos pristatymo akimirka
Kolekcijos pristatymo akimirka

Nuplėšus parduotuvės įėjimą dengusią uždangą prieš akis atsivėrė naujausia „A&V“ ir „Audimo“ kolekcija: Žemės ir Marso žemėlapiais marginti maudymosi kostiumėliai, santūresnių spalvų bluzonai, ryškios suknelės, margaspalvės tamprės, švarkai, kelnės... Dizaineriai pristatė iki tol niekur nedemonstruotų devynių skirtingų spalvinių modelių maudymosi kostiumėlius ir laisvalaikio aprangos modelius.

Neįprastus kolekcijų pristatymus mėgstantys rengti V.Simonavičiūtė ir A.Pogrebnojus ir šįkart pasirinko netradicinį būdą – atsisakė manekenių paslaugų ir patikusius drabužius pasimatuoti kvietė pačius pristatymo dalyvius.

Savo kolekcijoje klasikinį ir sportinį stilius maišantys kūrėjai teigia, jog jų kurti drabužiai sukurti impulsyviam, bet tuo pačiu sprendimų nebijančiam priimti jaunam žmogui. Dizaineriai savo kolekcijos modeliams rinkosi medžiagą, nevaržančią judesių, kuri dažniausiai parenkama sportiniams drabužiams – merino vilną, medvilnę ir poliesterį.

1500 vienetinių kolekcijos modelių galima įsigyti prekybos centre „Panorama“ Vilniuje bei Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos „Akropoliuose“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius