-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Negaliu tylėti“: ar lengva pakliūti į apsišaukėlių pinkles?

„Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Negaliu tylėti“ dainininkė, ilgą laiką neišbrendanti iš skandalų ir teismų, Daina Bilevičiūtė atvirai prisipažino, kad naudojasi asmeninio ekstrasenso paslaugomis. Moterį šokiravo ir laidos kūrėjų atliktas slaptas žurnalistinis tyrimas, kuris atskleidė, kad dažnas save profesionaliu ekstrasensu vadinantis asmuo tėra niekingas apsišaukėlis.
Asta Dudurytė
Asta Dudurytė. / „Doyou Photography“ nuotr.

Laidos „Negaliu tylėti“ kūrybinės grupės atliktas žurnalistinis tyrimas atskleis, kaip lengva pakliūti į apsišaukėlių pinkles. Su slapta kamera tyrimo autoriai apsilankė keliuose nelegaliuose būrimo salonuose, kurie įrengti butuose. Vienas iš jų labiau priminė landynę nei būrimo saloną. Žurnalistinio tyrimo autoriai, vos peržengę būrėja save vadinančios moteriškės slenkstį, išgirdo: jie yra prakeikti ir tik keli seansai gali tą prakeiksmą panaikinti.

„Būrėja drąsiai tvirtino, kad klientės laukia mirtis, jei nemokės po 50 litų už valandos apsilankymą, o skaitiklis ten sukasi greit, būrėja siūlo užtrukti bent pusdienį“, — atskleidžia projekto vadovė Jūratė Šimanskytė.

Tad studijoje netrūks diskusijų, ar verta kreiptis į būrėjus ir kaip juos pasirinkti. Laidos svečiai — verslininkė Sabina Repčenkienė, dainininkė Daina Bilevičiūtė, ekstrasensas Andžejus Kučinskis, atlikėja Eva, grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys, tarologas Leopoldas Malinauskas, žvaigždžių būrėja Svetlana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius