-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nerijus Juška: džiunglėse išgelbėjo keturias gyvybes

Baleto primarijui belieka tik pavydėti... Šiuo metu dienas Nerijus (34) leidžia saulėtoje Venesueloje (Pietų Amerikoje), kur oro temperatūra retai kada nukrinta žemiau 25 laipsnių.
„Kalnų upe važiavome prie krioklių, kur surengėme iškylą. Vaizdas nerealus! Visi savo transporto priemones palikome upėje, o išlipę maudėmės, deginomės ir žvalgėmės po apylinkes“, – prisimena Nerijus Juška.
„Kalnų upe važiavome prie krioklių, kur surengėme iškylą. Vaizdas nerealus! Visi savo transporto priemones palikome upėje, o išlipę maudėmės, deginomės ir žvalgėmės po apylinkes“, – prisimena Nerijus Juška. / Asm. albumo nuotr.
Asm. albumo nuotr./„Labai daug dirbu – turiu paruošti net kelis naujus pasirodymus koncertams, tačiau retkarčiais juk reikia pailsėti“, – sėdėdamas pasakiško grožio gamtovaizdžio apsuptyje, šypsosi Nerijus Juška.
Asm. albumo nuotr./„Labai daug dirbu – turiu paruošti net kelis naujus pasirodymus koncertams, tačiau retkarčiais juk reikia pailsėti“, –  šypsosi Nerijus Juška.

„Labai daug dirbu – turiu paruošti net kelis naujus pasirodymus koncertams, tačiau retkarčiais juk reikia pailsėti. Taigi vieno laisvadienio metu su smagia kompanija visureigiais važiavome į džiungles, kurios, rodės, neturi pabaigos.

Asm. albumo nuotr./Karakasas gali pasigirti vieno moderniausių pasaulio miestų vardu, namų ir bažnyčių architektūroje vyrauja ispaniškas stilius
Asm. albumo nuotr./Karakasas gali pasigirti vieno moderniausių pasaulio miestų vardu, namų ir bažnyčių architektūroje vyrauja ispaniškas stilius

Kelionės metu visi patyrėme nemažai išgąsčio, bet, laimė, akimirksniu sureagavome ir taip išgelbėjome keturių žmonių gyvybes. Važiuodami upe pamatėme, kad prieš mus judėjęs automobilis nuslydo nuo kelio ir pradėjo skęsti. Puolėme visi iš mašinų, kaipmat ištempėme lauk moterį ir du vaikus. Jie ėmė cypti, mat šeimos galva liko vis labiau į upę grimztančiame automobilyje. Visa laimė, kad mūsų vairuotojas bagažinėje turėjo ne tik virvių, bet ir kitų gelbėjimo priemonių, kuriomis pasinaudoję ištraukėme automobilį lauk“, – įspūdžiais dalijasi N. Juška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius