-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuotakos suknele pasipuošusi Ingrida Kazlauskaitė: „Mano vestuvės bus rojaus kampelyje Azijoje“

Atlikėja Ingrida Kazlauskaitė ryžosi eksperimentui – ji vienai dienai tapo svajonių nuotaka. I.Kazlauskaitė įsiamžino naujoje fotosesijoje, kurioje pasipuošė įspūdinga vestuvių suknele.
Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida Kazlauskaitė / Giedrės Narkevičiūtės (Charizma photography) nuotr.

15min I.Kazlauskaitė pasakojo, kad vestuvių tematika jos niekada per daug nežavėjo ir nedžiugino. Vis tik nuotakos suknelę apsivilkti – malonu.

„Aš įsitikinau, kad esu nestandartinė moteris šiuo klausimu. Taip, mano vestuvės tikrai bus, bet visai ne tokios, kokias įsivaizduoja daugelis nuotakų. Sunkios, ilgos suknelės yra nuostabios, bet jos labai vargina“, – pasakojo I.Kazlauskaitė.

Giedrės Narkevičiūtės (Charizma photography) nuotr./Ingrida Kazlauskaitė
Giedrės Narkevičiūtės (Charizma photography) nuotr./Ingrida Kazlauskaitė

Vestuvinių suknelių fotosesijoje sutikusi dalyvauti I.Kazlauskaitė teigė, kad jos nuotakos suknelė lemtingą dieną bus ypač paprasta ir lengva.

„Aš esu toks žmogus, kuris tai, kas labai asmeniška ir artima, mėgsta laikyti, saugoti ir puoselėti tik sau. Man nereikia gausybės svečių, dėmesio. Nereikia ir pompastiškos suknelės. Per vestuves pasipuošiu tokia suknele, kuri nevargintų ir su kuria galėčiau apkabinti vyrą – ji bus lengvos medžiagos, šiek tiek perregima“, – sakė I.Kazlauskaitė.

I.Kazlauskaitė atviravo, kad savo vestuves norėtų atšvęsti ne Lietuvoje, o egzotiškoje Azijoje.

„Noriu ten, kur šilta – prie vandens, nuostabios gamtos. Todėl mano vestuvės bus rojaus kampelyje Azijoje. Atrodo, kad mums geriau ten, kur mūsų nėra, bet aš sakau, kad kur aš esu – ten šventė“, – juokėsi ji.

Giedrės Narkevičiūtės (Charizma photography) nuotr./Ingrida Kazlauskaitė
Giedrės Narkevičiūtės (Charizma photography) nuotr./Ingrida Kazlauskaitė

Fotografės Giedrės Narkevičiūtės studijoje įamžinta I.Kazlauskaitė teigė, kad ši fotosesija jai buvo tikras eksperimentas ir iššūkis.

„Aš labai sveikinu ir suprantu jaunus žmones, kuriems reikia didelės šventės ir pompastikos. Kiekvienas savo džiaugsmo akimirkas įsivaizduojame kitaip. Šiai fotosesijai, avantiūrai ir iššūkiui ryžausi sutikti todėl, kad pažiūrėčiau, kaip jausčiaus su tradicine suknele. Labai gražu, bet tai – ne man“, – šypsojosi I.Kazlauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius