-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul ir Skaistė Steikūnaitė. Gražuolių širdys jau užimtos! (papildyta balandžio 3 d.)

Kad dailiosioms „Olialia pupytėms“ netrūksta vyrų dėmesio – abejoti neverta. Savo širdį joms siūlo turtingi verslininkai, pramogų pasaulio atstovai ir perspektyvūs sportininkai. Rodos, jau per vėlu, nes gražuolės nebeslepia, kad į savo gyvenimus įsileido širdžiai artimus žmones.
Skaistė Steikūnaitė ir Oksana Pikul
Skaistė Steikūnaitė ir Oksana Pikul / Gedimino Žilinsko nuotr.

Oksana Pikul (26)
Jai piršosi, o ji pasakė NE!

Vardas, pavardė: Oksana Pikul.
Gimimo data, vieta: 1984 01 10, Vilnius.
Šeiminė padėtis: netekėjusi.
Veikla: grupės „Olialia pupytės“ narė ir vadybininkė, vizažistė; Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokyklos studentė.

Oksana, gražios merginos irgi verkia?

Sakoma, kad gražūs žmonės verkia dažniau. Sakoma, kad gražūs žmonės būna kur kas nelaimingesni. Žinoma, mes irgi verkiame. Iš džiaugsmo, iš liūdesio, dėl nelaimingos meilės, gavusios blogą pažymį...

Ar gali drąsiai teigti, kad dabar yra tas gyvenimo periodas, kai Tu jautiesi pati laimingiausia?

Ko gero, taip. Bet iki pilnos laimės mums visada kažko trūksta.

Kas Tau yra laimė?

Vienoms laimė yra didžiulė meilė, kitoms – geras pažymys, trečioms – pinigai. O man? Viską kartu sudėjus (juokiasi)!

Gedimino Žilinsko nuotr./Oksana Pikul, Marina Daščenka ir Skaistė Steikūnaitė
Gedimino Žilinsko nuotr./Oksana Pikul, Marina Daščenka ir Skaistė Steikūnaitė

Netyla kalbos, kad Tau dėmesį rodo buvęs Nijolės Pareigytės draugas verslininkas Eugenijus Ivanenko – neva jis Tave ne tik dovanomis apipila, bet ir ne kartą prisipažino mylįs. Ar tai tiesa?

Drįstu pasakyti – tai melas! Taip, pažįstu šį žmogų. Susitikę mes ne tik pasisveikiname, bet ir pabendraujame. Aš jį gerbiu, jis mane gerbia – tuo viskas ir baigiasi. O dovanos, meilės prisipažinimai – prasimanymas. Mano gyvenime yra kitas žmogus.

Tu įsimylėjusi?

Taip. Meilė – mano gyvenimo varomoji jėga. Ji skatina mane daryti pačius keisčiausius dalykus. Kokių tik nesąmonių įsimylėjęs žmogus nepridaro...

Ne paslaptis, kad Tavo mylimas žmogus – krepšininkas Simas Jasaitis. Visi tai žino, bet Tu vis dar slapukauji. Kodėl?

Tiesą pasakius, apie savo jausmus noriu kalbėti tik TAM vieninteliam žmogui, o ne visai Lietuvai. Ateis laikas, kai mes apie tai abu kalbėsime drąsiai.

Manai, kad jau radai žmogų, su kuriuo kursi šeimą, kuriam gimdysi vaikus?

Aš tikiuosi, kad radau.

Skaičiuoji, kiek laiko Jūs jau esate kartu?

Mes, mergaitės, mėgstame skaičiuoti. Puikiai pamenu dieną, kai mes susipažinome,  ir puikiai žinau, kiek laiko draugaujame. Kad ir kokią trumpą atmintį turėčiau, bet tai skaičiai, kurių neįmanoma pamiršti.

„Kokių tik nesąmonių įsimylėjęs žmogus nepridaro...“

Esi pavydi?

Ar pavydžiu gražesnių drabužių? Ne. Draugės vaikino? Ne. O jeigu kalbame apie širdies reikalus... Taip, esu iš tų tigrių, kurios kovoja už savo grobį. Jeigu jau mano, vadinasi, mano!

Ar esi sulaukusi pasiūlymo ištekėti?

Taip. Ir ne kartą. Esu be galo laiminga, kad tąsyk pasakiau NE. Šeimą reikia kurti tik tuomet, kai suvoki, jog tau jos reikia. Nusitempti vyrą prie altoriaus – tikrai ne mano svajonė. Bet kas žino, gal po mėnesio  ir pati jau stovėsiu prie altoriaus (juokiasi)?..

Vis atsiranda žmonių, pagąsdinančių, kad tuoj apie Tave pateiks itin pikantiškos informacijos. Nebaisu?

Po skandalo, kai į viešumą pateko sena ir nevykusi erotinė fotosesija, manęs jau niekas nebeišgąsdins. Bet kokia antireklama yra reklama. Kol apie mane žmonės šneka – tol esu įdomi.

Skaistė Steikūnaitė (26)
Turtingų ponų pinigai manęs nedomina

Vardas, pavardė: Skaistė Steikūnaitė.
Gimimo data, vieta: 1983 05 18, Vilnius.
Šeiminė padėtis: išsiskyrusi; augina dukrelę Patriciją (3,5).
Veikla: grupės „Olialia pupytės“ narė; dirba tarptautiniu modeliu.

Skaiste, ar gražioms, žinomoms merginoms lengviau sekasi meilėje?

Nė vienai moteriai, kad ir kokia ji būtų, nelengva rasti tą vienintelį, su kuriuo norėtų kartu ir užmigti, ir atsibusti. Gražuolėms netgi sunkiau. Vyrai ir taip nėra labai drąsūs, o prieiti prie žinomos merginos jiems reikia dvigubai daugiau drąsos. Aš buvau sukūrusi šeimą, teko išgyventi skyrybas. Nuo to momento tapau atsargesnė, sunkiai prie savęs prisileidžiu vyrus. Atsirado baimė, kad kas nors mane įskaudins, kad santykiai vėl susiklostys nesėkmingai. Bendraudama su vyrais, nejučia pradedu analizuoti, ar jų ketinimai rimti, ar jie nori tik pažaisti, pasipuikuoti prieš draugus.

Gedimino Žilinsko nuotr./Skaistė Steikūnaitė ir Oksana Pikul
Gedimino Žilinsko nuotr./Skaistė Steikūnaitė ir Oksana Pikul

Nepaisant visų baimių, vis tiek kiekvienai moteriai norisi šilumos...

Taip. Ateina toks metas, kai neberūpi nei vakarėliai, nei kompanijos, kai norisi šalia turėti rimtą, patikimą žmogų.

Ar po skyrybų buvai sutikusi tokį žmogų, kurį drąsiai supažindinai su dukryte, nes jautei, kad tai TAS žmogus?

Taip, buvo vienas žmogus, kuriam kažką jaučiau. Deja, viskas baigėsi, nes tas žmogus per vėlai suprato, jog ir man jautė tą patį. Jis susigriebė tik tada, kai mano jausmai, nesulaukę atsako, ėmė blėsti. Buvo per vėlu.

Šiuo metu Tavo širdis užimta?

Galima sakyti, taip (šypsosi). Į savo gyvenimą jau įsileidau vieną žmogų, tačiau tegul tie jausmai skleidžiasi pamažu. Kol kas anksti apie tai pasakoti.

Ar iš savo patirties gali pasakyti, kad pramogų pasaulio atstovų neverta įsimylėti?

Nenorėčiau, kad mano antroji pusė būtų šou pasaulio atstovas. Pati sukuosi šioje srityje ir puikiai žinau, kas ten vyksta. Aišku, nuo likimo nepabėgsi, bet jei yra galimybė, geriau rinktis paprastą žmogų.

Neseniai Nijolė Pareigytė žurnalui „Privatu!“ pasidžiaugė, kad ji susitaikė su širdies draugu krepšininku Artūru Jomantu. Vis dėlto sklinda kalbų, jog tuo metu, kai jie buvo išsiskyrę, Artūras Tau rodė išskirtinį dėmesį ir neva stengėsi atnaujinti Jūsų santykius. Tai tiesa?

Mes esame pažįstami. Jei susitikę gatvėje pasisveikiname, tai nereiškia, kad tarp mūsų kažkas vyksta. Nemanau, jog Artūras man rodė išskirtinį dėmesį – tiesiog susitikę pasiteiraudavome vienas kito, kaip gyvename, ir tiek. Kur matyta, jei iš pradžių A. Jomantas su manimi, paskui su Nijole, o tada vėl su manimi?! Ne, ne! Taip tikrai nebus.

„Skandalus kuria patys jų herojai. Man šito nereikia.“

Iš trijų grupės merginų išsiskiri tuo, kad nepapuoli į skandalingas istorijas, dar nebuvo paskelbta jokių neigiamas emocijas keliančių praeities faktų ar paviešintų kompromituojančių nuotraukų. Kaip šito išvengi?

Skandalus kuria patys jų herojai. Man šito nereikia. Aš turiu dukrytę, todėl privalau galvoti ne tik apie save, bet ir apie ją. Neigiamų komentarų išvengti neįmanoma, nes negali visiems patikti. Tačiau dėl viso kito esu rami: gyvenu neskandalingą gyvenimą, tvirtai žinau, kad praeityje nepridariau jokių gėdingų dalykų, nėra nė vieno žmogaus, kuris galėtų mane sukompromituoti.

Įtariu, kad Tavęs nebūtų galima apkaltinti ir turtingų vyrų medžiokle?

Buvo toks atvejis, kai vienas pinigais aptekęs ponas man tiesiai šviesiai pasakė: „Būsi su manimi – turėsi viską.“ Jei žmogus man visiškai neįdomus, kodėl turėtų būti įdomūs jo pinigai?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius