Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Oksana Pikul: „Pagaliau man niekas nebeklijuos šeimų ardytojos etiketės“

Ilgą laiką vengusi kalbėti apie santykius su mylimuoju Simu Jasaičiu (29), nes jis buvo vedęs vyras, dainininkė O. Pikul (27) pagaliau gali prabilti. Mergina sako, kad šiuo širdies draugui sunkiu etapu stengiasi jį visokeriopai palaikyti, o pati džiaugiasi, jog pagaliau atsikratys šeimų ardytojos vardo.
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis / V. Ovadnevo nuotr.

Oksana, visa Lietuva aptarinėja Tavo mylimojo Simo ir jo buvusios žmonos Vaidos Jasaitienės skyrybų procesą. Kaip teismo sprendimą vertini Tu?

Nelabai noriu lįsti į dviejų besiskiriančių žmonių santykius, tačiau galiu pasakyti, jog, mano nuomone, sprendimas yra absurdiškas. Faktas, kad ir priteistos sumos yra fantastiškos ir, mano galva, neteisingos.

O kaip jaučiasi Simas?

Kaip ir daugelis mūsų tokioje situacijoje jis jaučiasi prastai. Juk teismo sprendimas keistas ir šokiruojantis. Kaip už kelerius pragyventus drauge metus ir nieko neveikimą Vaidai gali atitekti didžioji turto dalis? Ačiū Dievui, manęs ši istorija neliečia ir tikiuosi, kad pačiai niekada neteks tokios situacijos išgyventi!

Po skyrybų S. Jasaičio žmonai atiteko prabangūs apartamentai, visureigis „Porche Cayenne“ ir daugiau kaip 2 milijonai litų!

Kaip manai, ar nenusvirs rankos jaunam žmogui kurti naujus tvirtus santykius po to, kai teismas skyrybų metu buvusiai žmonai priteisė kone viską, ką pavyko santuokoje užgyventi?

Žinoma, kad tokios situacijos labai paveikia žmogų. Juk kalbame ne apie keliasdešimt tūkstančių, o apie dideles pinigų sumas. Kita vertus, ne finansai esmė. Kiek nervų kainuoja viešas santykių aiškinimasis ir kovojimas dėl vaiko globos! Manau, kad labiausiai šioje situacijoje nukentės Simo ir Vaidos sūnus. Jam bus be galo sunku po kurio laiko suvokti šių dienų įvykius.

Kaip šiuo sunkiu laikotarpiu stengeisi palaikyti Simą?

Mačiau, kad jam buvo nelengva. Kiekvienas šioje situacijoje jaustųsi prastai. Stengiausi Simui kuo dažniau pakelti nuotaiką, pralinksminti, užkrėsti optimistiškomis mintimis. Sakiau, kad nėra to blogo, kas neišeitų į tūkstantį kartų geresnį. Nuolat kartojau, jog viskas ateityje bus super.

Ilgą laiką Tu dėl suprantamų priežasčių (kol Simas oficialiai nebuvo išsiskyręs su Vaida) vengei kalbėti apie jųdviejų santykius. Ar dabar Tau nors kiek palengvėjo, kai teismas nutraukė buvusią mylimojo sąjungą?

Iš tiesų vengėme kalbėti šiais klausimais su žiniasklaida, kad nepakenktume teisme nagrinėjamam skyrybų procesui. Prisipažinsiu: buvo skaudu, kai man visi klijavo šeimos ardytojos etiketę. Ačiū Dievui, dabar galima garsiai apie viską kalbėti ir drąsiai išrėžti, kad Simo šeimos aš neišskyriau. Kai susipažinome, jo ir Vaidos santykiai jau buvo pašliję, jie ilgą laiką gyveno atskirai.
Nors sakoma, kad moterims nėra svarbus šeiminis statusas, tai netiesa. Mums visoms tai rūpi! Dabar man smagu, kad draugauju ne su oficialiai vedusiu, o išsiskyrusiu vyru.

Kaip manai, ar jau galima pažymėti oficialią Simo skyrybų pabaigą ir pasidžiaugti jųdviejų draugyste?

Dar tikrai nėra aišku, ar teismo sprendimas nebus apskųstas aukštesnei instancijai. Manau, kad tai ne pabaiga – viskas tęsis gana ilgai. Todėl kol kas dar nereikėtų kalbėti apie jokį šventimą. Ir apskritai, juk skyrybos – ne gimtadienis, kad reikėtų tai švęsti! Mes su Simu toliau gyvename savo gyvenimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius