-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul su grupės kolegėmis išmėgino šiaurietišką ėjimą

Žvarbų pirmadienio rytą užuot tinginiavusios grupės „Naujos pupytės“ dainininkės Oksana Pikul, Skaistė Steikūnaitė ir Ingrida Kolytė keliavo į Vilniaus Vingio parką, kur noriai mankštinosi.
Oksana Pikul ir Skaistė Steikūnaitė (dešinėje)
Oksana Pikul ir Skaistė Steikūnaitė (dešinėje) / Asmeninio archyvo nuotr.

„Mus laida „Sportuok su žvaigžde“ pakvietė išmėginti sporto šaką – vaikščiojimą su šiaurietiškomis lazdomis. Sportuodamos praleidome kokias tris valandas – atlikome apšilimo, tempimo pratimus, mokėmės šios sporto šakos ypatumų“, – portalui Žmonės.lt pasakojo O.Pikul.

Ji prisipažino, kad mielai tokio sporto imtųsi ir dažniau. „Gaila, kad oras mūsų nelepino, tačiau ryte pasportuoti labai patiko! Vingio parke buvome su treneriu ir puikia komanda, tikrai galėčiau taip leisti laiką kas antrą rytą“, – kalbėjo mergina. Oksana su kolegėmis ne tik pasportavo iš širdies, bet ir rado laiko pasivaržyti bei nusifotografuoti.

„Mano kolegės Skaistė ir Ingrida labai smagios sporto draugės, jos labai ištvermingos.  Ėjome lenktynių, kuri greičiau su lazdomis nueis tam tikrą atsumą... Aš pralaimėjau, tad man teko daryti atsispaudimus. Kadangi sportą pavertėme nuotaikingu žaidimu, tai mus išties labai užkabino“, – įspūdžiais dalijosi O.Pikul.

Merginų mankštos nuotraukų galite rasti Žmonės.lt fotogalerijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius