-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Olga Konošenko pavargo nuo Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro?

„Apie teatrą nesinori ir kalbėti... Vienas žmogus kažkada yra pasakęs: „Juk jūs nuolat bliaunat, kad viskas blogai, ir mums neįdomu girdėti“. Manau visuomet, kai tik įmanoma, turėtume stengtis užsibrėžti sau konkrečius tikslus. Juk negalima plaukti į uostą, kurio nežinai“, – dėsto Olga Konošenko.
Olga Konošenko
Olga Konošenko / „Vilnius Lifestyle“ nuotr.

Be to, artistai dažnai patiria stresą ir nuolatinis nuovargis bei fizinis krūvis trukdo darbui. Meno kolektyvuose pasitaiko intrigų, o visa tai gali atsispindėti profesinėje veikloje. Klausiame primabalerinos, kaip gi ji ruošiasi pailsėti.

„Sezonas artėja prie pabaigos, 10 mėnesių neturėjau atostogų, o dabar prieš akis – visi 2 mėnesiai. Štai čia ir pailsėsiu, ir viena mintis galvoje: „Ką veiksiu aš?“, juk taip pavargau... Bet ne, laukia du meno projektai, kuriuos noriu įgyvendinti. Šie projektai formuotų šalies kultūrinį ir meninį veidą, kurie sudarytų idealias sąlygas susipažinti su Lietuvos šiuolaikiniu klasikiniu šokiu ir muzikos scenos menu.

Per du mėnesius atostogų, viso labo dvi savaitės poilsio. Pagaliau pasitaikė proga nuvažiuoti į svajonių šalį. Vanduo žydras ir švarus, kur kas šiltesnis nei Baltijos jūroj. Smėlis baltas, paplūdimys – „storas“ ir sutvarkytas, o bangos kaip tik tokio dydžio, kokio reikia. Ir jokio teatro, tik muzika ir gaivūs kokteiliai...“ – svajingai pasakoja primabalerina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius