-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Padainavusi su Andriumi Butkumi, Margarita Drobiazko pasiūlė jam kartu... čiuožti (nuotraukos)

Trečiadienio vakarą „Žvaigždžių duetų“ filmavime žiūrovų laukė ypatinga staigmena – Andriaus Butkaus su Margarita Drobiazko bei Povilo Vanago ir Onos Kolobovaitės duetai.
Andrius Butkus ir Margarita Drobiazko
Margarita Drobiazko ir Andrius Butkus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Abi poros dainavo angliškai. Vienoje iš pirmųjų projekto laidų P.Vanagas prisipažino norįs kada nors padainuoti su Ona, o laidos vedėjas Rolandas Vilkončius neatsargiai paklausė, kada tuomet Povilo žmona Margarita scenoje pasirodys su A.Butkumi. Tai tapo įgyvendintu projektu.

Po pasirodymo A.Butkus dėkojo Povilui už suteiktą galimybę pasirodyti scenoje su jo žmona, o štai Margarita buvo ypač patenkinta atliktu šokiu ir daina, taip pat išreiškė norinti ateityje išbandyti su Andriumi jėgas ant ledo. Komisijos narė Kristina Kazlauskaitė šmaikščiai prasitarė: „Kad ir prie ko pastatytum šitą buožgalvį (A.Butkų), pora vis tiek atrodys nuostabiai.“

P.Vanagas ir O.Kolobovaitė savo dainai pasirinko muziką, pagal kurią 2006 metais Turino žiemos olimpiadoje atliko savo privalomąją programą ir iškovojo bronzos medalius. Poros stebino savo vokaliniais sugebėjimais, todėl net K.Kazlauskaitė patarė jiems visiškai baigus šokti pradėti profesionaliai dainuoti. Gediminas Zujus net pasiūlė savo studiją ir įrašyti jų albumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius