-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pakartok!“ premjeroje Ineta Stasiulytė parodijavo eurovizinį Aistės Pilvelytės pasirodymą

Pirmadienio vakarą – parodijų šou „Pakartok!“ premjera. Projektas kiekvieną pirmadienį žiūrovams dovanos dozę geros energijos ir puikios nuotaikos. Trečiasis laidos sezonas žada būti kaip niekada įspūdingas. Savo talentą parodijuoti demonstruos mylimiausi Lietuvos aktoriai. O komisiją papildė vienas mėgstamiausių humoristų – Mantas Katleris.
Ineta Stasiulytė
Ineta Stasiulytė / TV3 nuotr.

Premjerinėje TV3 „Pakartok!“ laidoje pasirodys keturi aktoriai, kurie įkūnys puikiai visuomenei žinomus žmones. Pažiūrėję visus keturis pasirodymus, komisijos nariai turės juos įvertinti – skirti nuo 1 iki 4 balų. Daugiausiai balų surinkęs aktorius taps šios savaitės nugalėtoju.

Projekto komisija negailėjo aktoriams ne tik pagyrų, bet ir kritikos. „Pakartok!“ dalyvių pasirodymus vertina aktorė Kristina Kazlauskaitė, buvęs „Keistuolių“ teatro aktorius Robertas Aleksaitis ir humoristas, vienas ryškiausių „Facebook“ veidų Mantas Katleris. Laidos vedėjas – charizmatiškasis Mindaugas Stasiulis.

TV3 nuotr./Mantas Katleris, Kristina Kazlauskaitė, Robertas Aleksaitis
TV3 nuotr./Mantas Katleris, Kristina Kazlauskaitė, Robertas Aleksaitis

Žiūrovai išvys, kaip sekėsi Šarūnui Banevičiui įsikūnyti į buvusį Lietuvos krepšininką, Kauno „Žalgirio“ vyriausiąjį trenerį Šarūną Jasikevičių. Vitalijus Cololo gavo išties nelengvą užduotį – suvaidinti estrados pažibą Simoną Donskovą. Projekto naujokas Juozas Gaižauskas scenoje įsikūnijo į ekonomistą Gitaną Nausėdą. Praėjusio sezono laimėtojai Inetai Stasiulytei teko suvaidinti „Eurovizijos“ veteranę Aistę Pilvelytę.

„Ačiū Dievui, yra pavyzdys, kuris suteikia drąsos tiems, kas neturi drąsos, yra skystakiaušiai ir bijo kažką pajudinti“, – apie A. Pilvelytės ryžtą nugalėti „Eurovizijoje“ kalbės I.Stasiulytė.

TV3 nuotr./Ineta Stasiulytė
TV3 nuotr./Ineta Stasiulytė

Aktorė džiaugėsi, kad A.Pilvelytės pasirodymas dainų konkurse yra teatrališkas, todėl yra ką parodijuoti. „Aš Aistei jaučiu švelnumą. Ji man labai moteriška, jautri, išgyvenanti“, – komplimentų atlikėjai negailės žinoma aktorė. O štai komisija puikiai įvertins I.Stasiulytės sukurtą parodiją.

„Aistė labai daug dirba su veidu. Pas ją tiek išgyvenimo kančių... Viskas atlikta gerai, judesiai tikslūs, bet pažiūrėk, kaip dirba jos kenčiantis veidas, ji kenčia kiekvieną natą. Tikriausiai nesinorėjo daryti parodijos, norėjosi kuo tiksliau atkartoti. O šiaip nuostabus pasirodymas“, – sakė K.Kazlauskaitė.

Pražvengiau visą laiką. Man Ineta su Stonkuviene (Indre Stonkuvienė – red. past.) yra dvi juokingiausios moterys Lietuvoje. Viskas, ką daro Ineta, yra juokinga. Žvengiau net ten, kur nebuvo juokinga. Ineta nuėjo tuo keliu, kur bandė atkartoti. O aš norėjau, kad tu perspaustum“, – pasirodymą komentavo M. Katleris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius