-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pamiršk mane“ aktorė Gabrielė Malinauskaitė: „Jaučiuosi tarsi laiko mašinoje“

Dramos „Pamiršk mane“ antrasis sezonas TV3 eteryje buvo pasitiktas itin šiltai. Serialo gerbėjai gali ne tik sekti jau pamėgtų personažų siužetines linijas, bet ir pasinerti į naujų personažų gyvenimo peripetijas. Šiame sezone debiutavusiai aktorei Gabrielei Malinauskaitei tai nėra pirmas vaidmuo seriale.
Gabrielė Malinauskaitė
Gabrielė Malinauskaitė / TV3 nuotr.

Televizinio kino gerbėjai ją galėjo išvysti ne viename lietuviškame seriale. Neseniai ji filmavosi ir amerikiečių režisieriaus Peterio Medako režisuotame seriale „The Assets“ („Informatoriai“). O kokį vaidmenį ji atlieka Raimundo Banionio režisuojamoje TV3 dramoje „Pamiršk mane“?

„Nors mano heroję vaikai vadina pasakiškai – Fėja (juk ji literatūros mokytoja!) – mano manymu, ji yra drąsi, ryžtinga ir veikli. Kaip aš sakau, gyvenanti gyvenimą, o ne žiūrinti kaip jis už ją bus nugyventas. Ji niekuomet neatsisakys padėti kitam, kovos už savo ir kitų gerovę. Tokie žmonės ne visuomet patinka aplinkiniams, nes garsiai pasako kitų ydas, būna ne taip suprasti. Tas literatūrinio svajingumo ir drąsaus kovingumo derinys mane labai žavi“, – tikina aktorė.

Vieną iš pagrindinių, naujai atsiradusių serialo herojų vaidinanti G.Malinauskaitė tikina, kad jos personažas ne vien tik švelni būtybė. Tačiau, kad ir kaip smalsu būtų, visų siužeto vingių ji nė neketina atskleisti.

„Manau, kad negalėčiau dabar taip imti ir išduoti kuo pavirs visa istorija. Tegu žiūrovas pats seka ir pasidaro išvadas. Aš pati niekad neprašau, kad kas nors papasakotų nematyto filmo pabaigą, neskaitau iškart paskutiniojo knygos puslapio“, – intriguoja Gabrielė.

Aktorė pastebi, kad tokie socialiai jautrūs serialai ir laidos Lietuvai reikalingi. Žinoma, vien tik jas kurti nėra gana. Žmonės ir patys turi gebėti mokytis iš svetimų klaidų: „Labai priklauso nuo žiūrovo. Jei jis yra sąmoningas ir reiklus, mąstantis ir nuolatos trokštantis ką nors naujo sužinoti, išgirsti, išmokti, – tada taip. Aš suprantu, kad iš svetimų klaidų labai sunku mokytis, tačiau jei pavyksta bent kažkiek žiūrovą sujaudinti, – tikslas pasiektas.“

Serialas „Pamiršk mane“, iliustruojantis ir smurto šeimoje temą, siekia atkreipti dėmesį į šią opią visuomenės problemą. TV3 televizijos ir serialo kūrėjai sako NE smurtui ir kviečia visus patyrusius jį netylėti bei kreiptis pagalbos.

Kokie išgyvenimai, niekšystės, tragedijos ir laimės akimirkos laukia pamėgtų ir ne tokių mėgiamų serialo „Pamiršk mane“ herojų, – pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.30 val. per TV3.

TV3 nuotr./Gabrielė Malinauskaitė
TV3 nuotr./Gabrielė Malinauskaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius