-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pardavėjos amplua nustebinusi Simona Nainė: „Esu prekiavusi net dulkių siurbliais“

Savaitgalį į Panevėžio prekybos centro lankytojai gerokai nustebo už prekystalio išvydę besidarbuojančias atlikėją Simoną Nainę ir socialinio pagalbos moterims projekto „Trys seserys“ įkūrėją Rimą Olberkytę-Stankus. Garsios moterys prekiavo „RYO Gerumo klubo“ labdaros suvenyrais, už kuriuos visos surinktos lėšos bus skirtos projekto „Trys seserys“ vykdomai veiklai ir Panevėžio moterims.
Simona Nainė
Simona Nainė / Renginio organizatorių nuotr.

Grupės „Pinup girls“ dainininkė Simona Nainė neslėpė, kad pardavėjos darbas jai – anokia naujiena.
„Kuo tik aš nesu prekiavusi. Esu drabužių parduotuvėje pardavėja dirbusi, net dulkių siurbliais kažkada prekiavau!“,– juokdamasi prisiminimais dalijosi Simona.

Prekybos centre įsigyti gerumo suvenyrus panevėžiečius kvietusi atlikėja neslėpė, kad jai buvo smagu prisijungti prie projekto „Trys seserys“ ir rinkti lėšas Panevėžio moterims skirtiems seminarams.

Renginio organizatorių nuotr./Simona Nainė ir Rima Olberkytė-Stankus
Renginio organizatorių nuotr./Simona Nainė ir Rima Olberkytė-Stankus

„Pardavėja tokiame kilniame projekte dirbau pirmą kartą. Bet, manau, su tokiomis pareigomis, susitvarkiau puikiai. Juolab, kai šalia visada buvo Rimutė. Pakartočiau tai dar ne kartą, dirbti su ja buvo vienas malonumas. O kai žinojau, kad visi pinigėliai, kuriuos surinkome už parduotus gerumo suvenyrus bus skirti projekto veiklai ir Panevėžio moterims rengiamiems seminarams – sutikau nė negalvodama!“,– pasakojo S.Nainė.

Renginio organizatorių nuotr./Simona Nainė
Renginio organizatorių nuotr./Simona Nainė

„Simona tikra pardavimų profesionalė – jau pirmąją dieną įvykdėme planą surinkti lėšų pirmąjam seminarui Panevėžyje. Šiandien tokios pat misijos imamės su Elena Puidokaite. Panevėžyje puikūs pirkėjai ir vyrai, ir moterys, labai gera, kad dažnas ateina labai tikslingai – žinodamas apie projektą. O jei dar būtume rinkusios aukas už fotosesijas su Simona ir Elena, ko gero, būtume jau skaičiavusios penkis seminarus panevėžietėms, – juokiasi projekto vadovė R.Olberkytė-Stankus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius