-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinis projekto „Pasikeisk“ dalyvis Augustinas Treznickas: vietoje „Kalėdų Senelio“ – stilingas jaunas vyras

Lietuvos nacionalinio simfoninio orkestro muzikantą Augustiną Treznicką stiliaus pokyčiams į konkursą vyrams „Pasikeisk“ užregistravo jo mergina Rūta.
Augustinas Treznickas ir Antanas Galeckas (dešinėje)
Augustinas Treznickas ir Antanas Galeckas (dešinėje) / Projekto „Pasikeisk“ nuotr.
Temos: 2 Vyras Grožis

„Per vėlai pamačiau šį konkursą, bet man reikia Jūsų pagalbos. Tikrai girdėjote apie visą lapkritį pasaulyje vykstančią vyrų solidarumo akciją „No shave November“? Baisu ar ne? Padėkite mano vaikinui tapti stilingu XXI a. vaikinu, o ne likti urviniu“, – pasibaisėjusi savo vaikino noru auginti barzdą rašė Rūta.

Šiuos žodžius mergina iliustravo draugo nuotrauka, kurioje jis yra ilgokais netvarkingai pasišiaušusiais plaukais ir barzda, tarsi ruoštųsi Kalėdų Senelio vaidmeniui.

Projekto „Pasikeisk“ nuotr./Augustinas Treznickas prieš stiliaus pokyčius
Augustinas Treznickas prieš stiliaus pokyčius

Projekto „Pasikeisk“ dalyviu tapęs Augustinas neslėpė, kad jam patinka, jog mergina tokia rūpestinga. Sužinojęs, kad Rūta nusiuntė nuotrauką bei motyvacinį laišką konkursui, jis nesupyko. Iš tiesų Augustinas kartu su keliais draugais visą lapkritį solidarizavosi su pasaulio vyrais ir nesiskuto barzdos.

„Jau planavau skustis, kai sulaukiau konkurso organizatorių laiško, todėl iškenčiau nesiskutęs lygiai mėnesį“, – pasakojo A.Treznickas, sėdėdamas „Yury“ salono Antano Galecko kėdėje.  

Paklaustas apie išvaizdą, Augustinas atsakė, kad jam užtenka atrodyti, tiesiog, tvarkingai ir vyriškai. Anksčiau vaikinas mėgo „metalisto“ įvaizdį: nešiojo odinę striukę ir ilgesnius plaukus, nes yra grupių „Metalica“ ir „Nirvana“ gerbėjas. Tačiau pradėjęs groti solidžiame orkestre Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje, Operos ir baleto teatre, plaukus kerpasi trumpai. Tiesa, jis neslėpė, kad renkasi nebrangias kirpyklas.

Stilistas A.Galeckas jaunajam kontrabosininkui patrumpino plaukus, ant viršugalvio palikdamas šiek tiek daugiau, ir suformavo originalią šukuoseną. „Kalėdų Senelio“ barzda, žinoma, taip pat buvo patrumpinta.

Prieš pokyčius Augustino veidas kartu su beforme barzda atrodė labai pailgas. Stilistas, pasitelkęs „Philips“ lazerinę barzdakirpę ryškiomis šiek tiek kampuotomis linijomis suformavo dailią barzdelę, kuri vyro veidą išryškino, jis įgavo simetriškas formas.

Konkursą tik vyrams „Pasikeisk“ organizavo kompanija „Philips“, pristatanti naujausią lazerinę barzdakirpę, ir salonas „Yury“. Iš viso pasikeitimams buvo atrinkti šeši vyrai, kurie laimėjo stiliaus pokyčius bei vertingus „Philips“ prizus – barzdakirpes ir barzdaskutes. Tai – Žilvinas Norvaišas, Algimantas Bubnys, Andrius Paulikas, Augustinas Šarkinas, Karolis Sičiūnas ir Augustinas Treznickas. Pasibaigęs konkursas parodė, kad ir vyrai linkę išvaizdos pokyčiams. Tiesa, net trečdalį dalyvių rekomendavo moterys – merginos, draugės, seserys ar žmonos.

Projekto „Pasikeisk“ nuotr./Augustinas Treznickas (dešinėje) ir Antanas Galeckas
Projekto „Pasikeisk“ nuotr./Augustinas Treznickas (dešinėje) ir Antanas Galeckas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius