Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Per blaivias Vitalijaus Cololo šventes – jokio Naujųjų baliaus

Aktorius, humoristas, renginių organizatorius ir laidų vedėjas Vitalijus Cololo, kol kiti perka ir marinuoja silkes, ateinančioms šventėms nesiruošia.
Vitalijus Cololo
Vitalijus Cololo / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Vitalijus Cololo

Kaip 15min.lt sakė 37-erių V.Cololo, laiko įsijausti į šventinę nuotaiką jis neturi dėl gausybės darbų. „Kalėdoms visai nesiruošiu, kiekvieną dieną – darbai. Gruodžio 23-ąją grįšiu namo, pas šeimą, pasėdėsim. O nuo gruodžio 25-os iki sausio 10-os kone kasdien laukia renginiai“, – sakė jis.

V.Cololo tikino šventiniu laikotarpiu vedantis kalėdinius renginius, o kitų metų laiku daugiausia jubiliejus ir gimtadienius. Jis prisipažino, kad artėjant Kalėdoms ir Naujiesiems, tenka labiau rūpintis svetimomis šventėmis nei savomis.

„Aš nemoku švęsti – tai yra teisybė. Jau 14 metų nešvenčiu Naujųjų metų. Bet užtat aš visada Naujuosius metus sutinku blaivas“, – tvirtino humoro jausmo nestokojantis aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius