-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Petruškevičius: noriu Loretą matyti su perlais

Viešai paskelbus, kad kandidatę į prezidentus Loretą Graužinienę rinkimams rengs ponių stilistas Mantas Petruškevičius, daug kam pasidarė smalsu, kaip šįkart pasikeis Darbo partijos narė.
Mantas Petruškevičius
Mantas Petruškevičius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Stiliaus guru tikino, kad politikės nežada radikaliai keisti ir išvaryti į gatvę apsirengusios nepatogiai, tačiau džiaugėsi, kad Viktoras Uspaskich tam skiria neribotą biudžetą, rašo žurnalas „Žmonės“.

„Nebus teatrinių kostiumų ir radikalių pasikeitimų. Ji turi atrodyti subtiliai ir elegantiškai. Politikei nebūtinai turėti daugybės kostiumėlių – užtenka švarko ir sijono, švarko ir kelnių, klasikinių marškinių ir pilno stalčiaus skarelių“, – pasakojo M. Petruškevičius, kuris etiketo patarimų dažnai kreipiasi į Arminą Lydeką.

Stilistas pastebėjo, kad mūsų šalies parduotuvėse nėra paprasta rasti drabužių „ne manekenės“ formų moteriai.

„Norių ponią Loretą ištraukti iš juodos spalvos, bet, žinoma, be jos neapsieisime. Šviesios spalvos atgaivina žmogų, todėl pasistengsiu, kad jos spintoje atsirastų kuo daugiau pastelinių, bet ne ryškių ir rėkiančių spalvų drabužių. Dar noriu ponią Loretą matyti su perlais“, – pabrėžė naujos patirties gaunantis stilistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius