-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Piratų istorija, arba „Išsipildymo akcijos“ finalas (nuotraukos)

TV3 „Išsipildymo akcija“ jau tapo tradicija. Šiais metais septintą kartą ji dovanoja kalėdinę šilumą bei gražią šventę visiems. 2009-ųjų akcijos finalinis koncertas išsiskirs originalumu.
Tradicine tapusios „Išsipildymo akcijos“ finaliniame koncerte bus pasakojama piratų istorija.
Tradicine tapusios „Išsipildymo akcijos“ finaliniame koncerte bus pasakojama piratų istorija. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ekranus koncerto metu užkariaus piratų įgula. Kapitonas Leo stebins savo išradingumu. Nuo jo neatsiliks ir žavioji Jurgita Jurkutė, o likę įgulos nariai Džiugas Siaurusaitis ir Jokūbas Bareikis nepaliks abejingų. Visi piratai sukurs originalią istoriją, kuri bus šmaikšti bei kupina kalėdinio gerumo.

Koncerto metu bus galima stebėti netikėtus duetus ir teatralizuotus pasirodymus. Be to, atlikėjai dovanos savo dainas apsupti vaikų. Į „Išsipildymo akciją“ susirinks visas lietuviškasis pop muzikos žvaigždynas: Rytis Cicinas, „Kastaneda“, „69 danguje“, „Pikaso“, Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, „Studentės“, Evelina Anusauskaitė, Zvonkai, Viktorija Perminaitė ir daugelis kitų. Visi atlikėjai taip pat įsijaus į istoriją ir trumpam virs piratais.

Dėmesį pritrauks ir neįprasta scenografija. Aplinka primins kuo tikriausią piratų laivą. Atlikėjų kostiumai taip pat bus „piratiški“.

Kaip ir kasmet žiūrovai bus kviečiami aktyviai aukoti pinigus ir taip padėti likimo nuskriaustiesiems. Gerumo ir džiaugsmo kupinas „Išsipildymo akcijos“ finalas įvyks pirmąją Kalėdų dieną.

Šiuo metu vyksta trečiasis akcijos etapas. Jau kitą savaitę TV3 žiūrovai turės galimybę pamatyti filmukus apie tuos, kuriems labiausiai reikia pagalbos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius