Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pramogų pasaulio debiutantai

Pramogų pasaulis yra bene labiausiai nenuspėjama sritis, nes mažai kas gali užtikrintai pasakyti, ko reikia norint sėkmingai debiutuoti. Pastaruoju metu tiek Lietuvoje, tiek užsienyje sužibėjo daug naujų žvaigždučių, tačiau kai kurios užgeso vos įsiplieskusios.
Alfas Ivanauskas
Alfas Ivanauskas / Edmundo Paukštės nuotr.

Alfas Ivanauskas (26): Iš vakarėlių liūto – į laidos vedėjus

Viešųjų ryšių specialistas A.Ivanauskas savo pavyzdžiu įrodė, kad karjeros vingiams visiškai neturi įtakos žmogaus kilmė. Nors vaikinas yra kilęs iš nedidelio miestelio Švenčionių rajone, tai jam nekliudo kopti į pramogų pasaulio elitą. Visuomet stilingai apsirengęs vaikinas pastaruosius kelerius metus reguliariai lankydavosi vadinamuosiuose elito vakarėliuose, asistuodavo garsioms damoms. Tokiu būdu jis palengva atsidūrė žiniasklaidos atstovų akiratyje.

Vėliau Alfas tarp garsių savo bičiulių sužibėjo kaip virtuvės virtuozas. Apie šią A.Ivanausko aistrą netruko sužinoti televizijos prodiuseriai, kurie vaikiną ir dar kelis jo bendraamžius pakvietė kurti laidą  „Virtuvės mitų griovėjai“, šiuo metu rodomą TV6 kanalu. Žingsnis po žingsnio Alfas siekia užsibrėžtų tikslų. Ar jam pavyks ilgam įsitvirtinti pramogų pasaulyje, parodys laikas.

V. Ovadnevo nuotr./Ieva Šimukauskienė
V. Ovadnevo nuotr./Ieva Šimukauskienė

Ieva Šimukauskienė (32) išgarsėjo per 3 valandas

Iki savo pirmojo pasirodymo televizijos ekrane I.Šimukauskienė ne vienus metus dirbo teatro ir šokio pedagoge, tačiau apie ją žinojo tik šia sritimi besidomintys žmonės. Pernai Ievai užteko vos kartą pasirodyti LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ komisijoje, kad savo iškalbingumu per 3 valandų transliaciją sužavėtų televizijos darbuotojus.

„Nors į komisiją buvau pakviesta tik vienam kartui, po debiuto sulaukiau pasiūlymo tapti nuolatine jos nare“, – prisiminusi karjeros televizijoje pradžią, džiaugiasi Ieva.

Vėliau viskas įgavo pagreitį – baigiantis šokių projektui, moteris sulaukė kvietimo vesti „Žvaigždžių duetus“. I.Šimukauskienė nesikuklina: ji niekada neabejojo, kad jos laukia sėkminga karjera televizijoje.

V. Ovadnevo nuotr./Beata Nicholson
V. Ovadnevo nuotr./Beata Nicholson

Beata Nicholson (31): Namų šeimininkių numylėtinė

Lietuvoje pirmiausia ji išgarsėjo kaip žurnalistė ir televizijos laidų vedėja, tačiau dabar retai kas taip pristato B.Nicholson. Po to, kai moteris išleido dvi neįtikėtino populiarumo sulaukusias kulinarines knygas, ją daug kas pradėjo vadinti virtuvės princese.

Beatos, kaip maisto gamybos ekspertės, karjera prasidėjo televizijoje. Moteris pati pasisiūlė vesti laidą „Kulinarinės kelionės“. Vėliau Beata ėmė pildyti savo kulinarinį tinklaraštį. B.Nicholson mielai dalijosi geriausiais savo receptais su internautais, kol ilgainiui sulaukė kvietimo išleisti kulinarinę knygą. Ši knyga tapo tokia populiari, kad daugiau nei per metus ne sykį teko pakartoti jos leidimą. Didelės sėkmės sulaukė ir antroji knyga „Metai Beatos virtuvėje“. Iki šiol daugelis namuose maistą gaminančių šeimininkių yra dėkingos B.Nicholson už skanius receptus. O štai rudenį Beatą išvysime ir televizijos ekrane – moteris ves kulinarinę laidą.

V. Ovadnevo nuotr./Liutauras Salasevičius
V. Ovadnevo nuotr./Liutauras Salasevičius

Liutauras Salasevičius (31): Kai nusibodo kirpti, tapo dizaineriu

Savo pirmąją kolekciją jis pristatė prieš porą metų. Debiutas buvo toks sėkmingas, kad L.Salasevičius greitai įsisuko į pramogų pasaulio virtuvę ir tapo mėgstamu šou verslo grietinėlės grožio ekspertu. Iki pirmosios kolekcijos pristatymo Liutauras buvo žinomas tik kaip perspektyvus plaukų kirpėjas. Tačiau ilgainiui ponų ir ponių plaukais besirūpinęs vaikinas suprato, kad sugeba ne tik tai – Liutauras pradėjo modeliuoti ir siūti drabužius. Užteko vos kelių sėkmingų kolekcijų pristatymų ir per metus Liutauras tapo vienu iš geriausiai žinomų ir mėgstamiausių Lietuvos dizainerių.

Jau ne viena garsi moteris viešai yra sakiusi, kad jos vestuvinę suknelę kurs būtent Liutauras Salasevičius. Tai bene didžiausias įvertinimas ir sėkmingos ateities garantas dizaineriui.

Raimundo Adžgausko nuotr./Grupė „Agentūra“
Raimundo Adžgausko nuotr./Grupė „Agentūra“

„Agentūra“ kol kas kelnaičių nenusimes

Prieš porą savaičių apie save įvairioms žiniasklaidos priemonėms pranešė grupės „Agentūra“ narės Ieva (kairėje) ir Viktorija. Merginos kol kas išduoda tik savo vardus ir nesako nei amžiaus, nei pavardžių. „Nenorime iš karto nusimesti kelnaičių prieš visus – nei tiesiogine, nei perkeltine prasme. Tikimės, kad pirmiausia žmonės atkreips dėmesį į mūsų muziką. Kursime geras dainas, profesionaliai pateiksime jas klausytojams. Dirbsime daug, nes norime, kad žmonės mumis žavėtųsi“, – sako popscenos naujokės.

Ieva ir Viktorija teigia, kad iš kitų pramogų pasaulio atstovių išsiskirs tuo, jog su savo klausytojais nuolat bendraus internetu. „Sieksime tapti geromis jų draugėmis. Mūsų gerbėjai mums nuolat galės rašyti – atsakymus tikrai gaus visi. Visuomet patarsime iškilus sudėtingiems gyvenimo ar meilės klausimams, padėsime išspręsti atsiradusias problemas“, – žada merginos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius