-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projekte „Lietuvos balsas“ Violeta Tarasovienė stengsis tobulinti lietuvio muzikinį skonį

Sausio 29 d. Lietuvoje startuos grandiozinis, 40 pasaulio šalių vykstantis projektas „Lietuvos balsas“. Jame nugalėjęs dalyvis pasirašys kontraktą su didžiausia ir žinomiausia pasaulio leidybine kompanija „Universal Music“.
Violeta Tarasovienė
Violeta Tarasovienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Atrankoje į šį projektą dalyvavo 500 žmonių, iš kurių penktadalis atsidurs koncertuose – „Aklosiose perklausose“.

„Aklosiose perklausose“-koncertuose keturi mokytojai – Merūnas Vitulskis, Egidijus Sipavičius, Violeta Tarasovienė ir kaip vienas mokytojas projekte dalyvausiantys Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis – galės išsirinkti mokinius, iš kurių tik po vieną atsidurs finale. Dešimties„Aklųjų perklausų“ metu keturi mokytojai sėdės specialiose kėdėse, nusisukę nuo scenos – jų simpatijas galės pelnyti tik atlikėjo balsas, o ne žinomumas ar išvaizda.

Sekmadienio vakarais transliuojamo projekto, kuris yra itin populiarus Jungtinėse Amerikos Valstijose, Vokietijoje ir Olandijoje, perklausose mokytojai galės atsirinkti po keturiolika mokinių. Pasirinkęs mokinį mokytojas paspaudžia mygtuką – tada mokytojo kėdė apsisuka ir mokytojas pamato, kokį mokinį pasirinko. Jei vieną dalyvį išsirenka keletas mokytojų, tuomet jau pats dalyvis sprendžia, su kuriuo iš mokytojų dirbs.

Kuris projekto dalyvis bus verčiausias nugalėtojo vardo, finale spręs žiūrovai ir patys dalyvių mokytojai.

 

„Tikiuosi, kad šitas šou bus tikrai išskirtinis. Tikiu, jog viską lems ne grožis ir trumpi sijonėliai, o geras balsas.

 

 

Pasak E.Sipavičiaus, tokios konkurso taisyklės leis lengvai atsirinkti balsingus ir charizmatiškus mokinius – dainininko teigimu, žmogaus charizmą puikiai galima pajusti iš jo balso, kalbėjimo manieros. Charizma girdisi iš balso – E.Sipavičius. E.Sipavičiaus manymu, gerą balsą, tačiau jokios charizmos neturintis žmogus gali būti pritariančiu vokalistu ar dainuoti chore, bet ne būti žvaigžde, solistu.

Kurį laiką iš televizijos ekranų dingusi Violeta Tarasovienė teigia iš pradžių buvusi skeptiška ir įtariai vertinusi kvietimą dalyvauti šiame projekte. Moteris teigė, kad šiais laikais televizijoje ir taip netrūksta nesėkmingų, klausytojų ausis varginusių šou, tačiau pastarasis projektas V.Tarasovienei pasirodė kitoks. Dainininkė viliasi, kad „Lietuvos balsas“ padės atrasti tikrus talentus.

„Tikiuosi, kad šitas šou bus tikrai išskirtinis. Tikiu, jog viską lems ne grožis ir trumpi sijonėliai, o geras balsas“, – vylėsi V.Tarasovienė.

Atlikėja pastebėjo džiugų faktą, kad Lietuvą po truputį galima pradėti vadinti džiazo šalimi –atrankose daug dalyvių rinkosi sudėtingesnius muzikinius kūrinius, džiazą. „Šiame projekte bandysiu patobulinti lietuvio muzikinį skonį“, – pažadėjo V.Tarasovienė.

Solistas M.Vitulskis prisipažino bijantis projekte rasti geriau dainuojantį už save – tuomet vyras teigė nežinosiąs,ko tokį dainininką galėtų pamokyti. Merūnas pažadėjo, kad tokiam mokiniui kojos nekiš ir nekonkuruos su juo. „Muzikoje negali būti konkurencijos, ten turi būti meilė ir taika“, – tvirtino solistas.

„Šis projektas ne be reikalo vadinamas nauju fenomenu televizijos istorijoje. Žmonės yra pasiilgę kažko naujo muzikiniame žanre. (...) Šiame projekte neieškome intrigos, nemintame nesėkmėmis ar  nelaimėmis. Pagrindinis projekto turinys bus charizmatiškas, įtaigus, pribloškiantis dainavimas“, – patikino projekto prodiuseris Gediminas Jaunius.

G.Jaunius tikina, kad „Lietuvos balsas“ yra didžiausias kūrybos namų „Elitaz“ bei brangiausias dabartinis projektas tarp visų Lietuvos televizijų.

„Mes tikimės, kad šis projektas bus triuškinančios sėkmės, nes, mano supratimu, tai yra naujas, gaivus gūsis visoje pramogų pasaulio padangėje. Jis bus gyvas, pozityvus ir velniškai kokybiškas“, – pagyras projektui toliau žėrė G.Jaunius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius