-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Kirilkinui pakišo koją konkurentai?

Jau šį vakarą LNK laidoje „Baras „Pas Violą“ Ruslanas Kirilkinas pristatys dainą, su kuria varžysis nacionaliniame „Eurovizijos“ dainų konkurse. Dainą „I love a boy who's in love with a fairytale“ („Aš myliu vaikiną, įsimylėjusį pasakas“), iš visų „Eurovizijos“ atrankos dalyvių Ruslanas Kirilkinas pristato vienas paskutiniųjų.
LNK šį sezoną žiūrovus kviečia į pramogų traukinį.
R.Kirilkinas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Daina išties skandalinga, mat iš jos žodžių aiškiai galima suprasti, kam Ruslanas išpažįsta meilę. Paklaustas, ar dainoje iš tiesų omenyje turimas praėjusių metų „Eurovizijos“ nugalėtojas Aleksandras Rybakas, Ruslanas tik paslaptingai šypteli...

Beje, skandalingąją dainą „Bare „Pas Violą“ Ruslanas atliko tik grįžęs iš ligoninės. „Eurovizijoje“ daug konkurentų, tad norėdami manęs atsikratyti jie man koją pakišo, o aš suklupau“, – situaciją komentavo dainininkas.

Su daina apie meilę kitam vaikinui R.Kirilkinas tikisi laimėti teisę atstovauti Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse, šiemet vykstančiame Norvegijoje, ir visai Europai parodyti, jog Lietuva nėra homofobų šalis.

„Baras „Pas Violą“ – trečiadienį 21 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius