-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ramūnas Matonis šokių aikštelėje ruošiasi mosuoti kumščiais

Ateinančio šeštadienio vakarą TV3 projekto „Šok su manimi“ žiūrovai stebės ne tik įspūdingus šokėjų pasirodymus, bet ir bokso kovas. Kiekviena pora demonstruos šokius iš dešimties šokių programos, kurių dar neteko šokti.
Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė
Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Dalyviai neriasi iš kailio, norėdami parodyti tai, ko dar neteko matyti nei griežtai komisijai, nei gerų pasirodymų trokštantiems žiūrovams. Policijos komisaras Ramūnas Matonis, atrodo, teminius vakarus pradės jau šį šeštadienį 19 val. Komisarui atlikti neįtikėtiną pasirodymą šeštadienio tiesioginėje transliacijoje padės tikri kovinių sporto šakų atstovai.

Stebinti, žavėti ir nepalikti abejingų rengiasi ir kiti dalyviai. Visai neseniai TV3 projekto „Šok su manimi“ vedėjai garsiai svarstė, kodėl šokėjai visuomet ruošia tik iš užsienio šalių kilusius šokius. Juk visai įdomu būtų pažiūrėti, kaip jie trepsi lietuviškąjį klumpakojį.

„Kvikstepo lietuviškas atitikmuo galėtų būti klumpakojis. Labai įdomu sužinoti, ar mūsų šokėjai galėtų taip žaviai šiuo parketu slysti apsiavę klumpėmis“, – šmaikštavo Vytautas Šapranauskas.

TV3 laidos charizmatiškojo vedėjo noras išsipildė – šio šeštadienio vakarą 19 val. „Šok su manimi“ dalyviai elegantiškus sportinių šokių batelius iškeis į sunkias medines klumpes. Trankųjį klumpakojį šokėjams padėjo ruošti ir mielai liaudies drabužius skolina Vilniaus Gedimino technikos universiteto tautinių šokių kolektyvo „Vingis“ meno vadovė Rimutė Zaleckaitė.

„Atėjusi į pirmą repeticiją buvau nusiteikusi šiek tiek skeptiškai. Visi šokėjai, apsivilkę kostiumus ir apsiavę vilnones kojines su klumpėmis, jautėsi lyg vaikai – krykštavo iš džiaugsmo. Stebėjausi, ar pavyks sportinių šokių šokėjams, taip įspūdingai kraipantiems klubus, išmokti kuklių lietuviško šokio judesių. Iš pradžių visiems viskas atrodė paprasta, tačiau jau po pirmų žingsnelių šokėjus apėmė nuovargis“, – šypsosi repeticijose dalyvaujanti tautinių šokių meno vadovė.

Kaip „Šok su manimi“ dalyviams seksis įveikti lietuvių liaudies šokį ir kuo šį kartą publiką stebins Jurgita Jurkutė ir V.Šapranauskas, sužinosite netrukus.

Be pramoginių pasirodymų, populiaraus šokių projekto atstovai ruošia privalomuosius šokius – tokius, kokių dar neteko rodyti komisijai ir TV3 žiūrovams. Vieni mokosi ča ča ča, kiti pasadoblio, džaivo, rumbos žingsnelius. Šoks šeštadienio vakarą ne tik vedėjai, projekto dalyviai, bet ir komisija. Specialų pasirodymą ruošia pernai „Šok su manimi“ dalyvavęs Liudas Mikalauskas ir Evelina Sašenko.

Kaip šokėjams seksis įveikti klumpakojį ir kuo šeštadienio vakarą „Šok su manimi“ žiūrovus stebins komisija bei svečiai, sužinosite spalio 16-ąją 19 val. tiesiogiai tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius